נפתלי רוטנברג, מנהל סניפי איחוד הצלה כרמל מסר: "למרבה הצער נקבע מותו של פעוט כבן שנתיים שלפי דיווחי עוברי אורח שהה ברכב זמן ממושך. חשוב להפיק לקחים ממקרה מצער זה ולפקוח עין גם ברכבים חונים. כמו כן לא להשאיר ילדים ופעוטות ללא השגחה בכלי רכב אפילו לא לרגע".
חובש רפואת חירום במד"א חיים אטיה סיפר: "כשהגעתי למקום ראיתי בסמוך לרכב את הפעוט מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה שכשהוא חם מאוד למגע. סיפרו לי שהוא שהה מספר שעות ברכב הסגור. ביצענו בו פעולות החייאה, אבל הוא היה עם סימני מכת חום ולא סימני חיים ובתוך זמן קצר נקבע מותו ע"י פראמדיק של מד"א".
אורלי סילבינגר מנכ"לית ארגון "בטרם לבטיחות ילדים", אמרה כי "לא חלפו ארבעה חודשים מתחילת השנה וכבר אנו מונים שלושה מקרי מוות שניתן היה למנוע. שכחה ברכב זאת טרגדיה נוראית וחשוב מאוד לזכור כי האירוע הזה עלול לקרות לכל אחד מאיתנו. אנו קוראים לציבור ההורים, בייחוד עכשיו עם עליית הטמפרטורות, להבין כי חייבים לנקוט אמצעי בטיחות על מנת למנוע את המקרה הבא".