התפתחות בחקירה? החוקרים ביקשו מניר חפץ לקצר את החופשה אליה יצא

עד המדינה בפרשת בזק נתבקש לחזור לארץ מוקדם יותר. עוד לפני נסיעתו, נתבקש לחדד עדותו בנוגע למעורבות בני משפחת נתניהו בקבלת ההחלטות הבטחוניות, בהן פרשת המגנומטרים

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
ניר חפץ
ניר חפץ | צילום: פלאש 90

עד המדינה חפץ סיפר לחוקרים כי תחילה קיבל נתניהו החלטה אחת אולם אז בהתערבות משמעותית של שרה נתניהו ובנם יאיר, הוא ניאלץ לשנות את ההחלטה. "הם פשוט התפרצו מזעם" סיפר עד המדינה לחוקרים.

בא כוחו של ניר חפץ עו"ד אילן סופר מסר בתגובה. "ניר חפץ התחייב בהסכם עד המדינה לומר רק אמת , ואת כל האמת הידועה לו , וכך עשה. מעבר לכך איננו מגיבים לשום נושא הקשור לחקירות על פי כל דין".

ובעניין אחר בפרשת בזק, קו ההגנה של ראש הממשלה בחקירותיו הקודמות ועוד לפני החקירה הקרובה , הינו הכחשה מוחלטת על מעורבותו לכאורה בניסיון קבלת שוחד מאיש העסקים שאול אלוביץ הבעלים של בזק ואתר וואלה. על פי הידוע טען ראש הממשלה כי גם אם אלוביץ ניסה או חשב לשחד אותו אין זה אומר לכאורה כי הוא קיבל שוחד. "אם עד המדינה ניר חפץ ושלמה פילבר, פעלו מאחורי גבי בעסקאות שוחדיות אני אישית לא ידעתי על זה".

תגיות:
ניר חפץ
/
תיק 4000
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף