מפגינים רבים הגיעו למקום, בהם גם צעירים, שנשאו שלטים: "רוצים צדק ולא צדקה" ואל תשליכיני לעת זקנה" בדרישה להגדיל את קצבאות הקשישים. שלטים הונפו נגד שר האוצר משה כחלון בדרישה להגדיל את הקצבאות. חלק מהמפגינים התיישבו על הכביש באמצע הצומת וצעקו "בושה בושה".
מארגני ההפגנה שבים ודורשים קצבת נכות בגובה שכר מינימום (כ-5,300 ש"ח לנכה 100% חסר כושר עבודה), כשנכון להיום, הקצבה המקסימלית עדיין לא מגיעה ל-3,000 ש"ח וצפויה לעלות עד למקסימום של 4,000 ש"ח רק בעוד שלוש שנים וחצי, בכפוף להחלטת שרי האוצר והרווחה.
"הממשלה משאירה את הנכים לחיות בעוני ובעולב", אמר יונתן תדמור, פעיל נכים בפייסבוק ויוזם המחאה היום, "רק לחץ חברתי של הנכים דרך הפגנות והמשך החסימות של הכבישים יוביל את מקבלי ההחלטות לשנות את דרכם ולהעלות את קצבאות הנכות לגובה שכר המינימום".