120 סטודנטים מקריית מלאכי קיבלו מלגות לימודים

מנכ"ל מפעל הפיס, עמרי לוטן, אמר בטקס שהתקיים בלופט הצעירים בעיר: "אנחנו מעניקים מדי שנה כ־15 אלף מלגות בהיקף של כ־130 מיליון שקל. אנחנו מפתחים את העתיד"

משה כהן צילום: מעריב אונליין
הענקת מלגות מפעל הפיס. זוהר (מרכז) ולוטן (משמאלו)
הענקת מלגות מפעל הפיס. זוהר (מרכז) ולוטן (משמאלו) | צילום: סטודיו צילום בכפר

מנכ"ל מפעל הפיס, עמרי לוטן, אמר בטקס שהתקיים בלופט הצעירים בקריית מלאכי: "אנחנו מעניקים מדי שנה כ־15 אלף מלגות בהיקף של כ־130 מיליון שקל. אנחנו מפתחים את העתיד", אמר לוטן לסטודנטים. לוטן ציין עוד, כי מקבלי המלגות מחזירים לחברה כשתי מיליון שעות של חונכות והתנדבויות קהילתיות.

כ־600 סטודנטים מקריית מלאכי לומדים במוסדות להשכלה גבוהה. מנהל מרכז הצעירים העירוני, יוסף כהן, מספר שקיימת מגמה מתמדת של גידול במספר הסטודנטים בני העיר."שיתוף הפעולה בין העירייה למפעל הפיס מאפשר לנו להעניק את המלגות ולהגביר את הפעילות הקהילתית בעיר", מוסיף כהן.

אוריאן פור (23), הלומדת חינוך במכללת אחווה ומתעתדת להיות מורה למתמטיקה, הפכה את השעות שעליה לתת לקהילה עבור המלגה, למנוף מקצועי: "תגברתי השנה תלמידים לבגרויות במתמטיקה 5 יחידות. זה עזר להם ובאופן אישי גם נתן לי ביטחון לעמוד מול תלמידים לקראת השנה הבאה כשאתחיל בעבודה מעשית של מורה למתמטיקה".

דניאל טל (23), הלומדת עבודה סוציאלית במכללת ספיר, סיפרה: "תגברתי את מרכז הצעירים ואני מסייעת בייעוץ והכוונה לחיילים משוחררים ללימודים וליוזמות. אני גם חונכת של ילדה עם צרכים מיוחדים". מיטל שמרית (37) הלומדת חינוך מיוחד בגבעת וושינגטון, החונכת ילדה בבית ספר יסודי, אמרה: "המלגה מאפשרת לי ללמוד ולהגשים את הייעוד שלי להיות מורה לחינוך מיוחד".

תגיות:
מפעל הפיס
/
קריית מלאכי
/
מלגות לסטודנטים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף