סרטון הפלסטיק בחסה מעורר סערה: "אנשים ללא ידע מחסלים את החקלאות"

בימים האחרונים סוערת הרשת הישראלית בעקבות סרטון בו מראים שבחסה שאנו אוכלים קיימת שכבת פלסטיק שניתן לקלפה. פוסט בפייסבוק מסביר כי כל העניין יצא מפרפורציות

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
שדה חסה
שדה חסה | צילום: יעקב נחומי, פלאש 90

בימים האחרונים סוערת הרשת הישראלית בעקבות סרטון בו מראים שבחסה שאנו אוכלים קיימת שכבת פלסטיק שניתן ממש לקלף אותה אחרי שמטביעים את החסה במים רותחים. אולם, בפוסט ויראלי שעלה בעמוד הפייסבוק "סטטוסים מצייצים", נראה כי כל עניין הפלסטיק בחסה יצא מפרופורציות, ומדובר בסך הכל באפידרמיס, שכבה שמגנה על העלה ונמצאת גם בעורם של בני האדם.

"מצב החקלאות בישראל גם ככה בקריסה", נכתב בפוסט הסותר את טענת "הפלסטיק בחסה". "מספיקה לנו הממשלה שדואגת לחסל לאט לאט (אבל בטוח) את ענף החקלאות הישראלי. אין לנו צורך גם באנשים ללא כל ידע שינסו לחסל את החקלאות. אלו אנשים שידם מאוד קלה על המקלדת, אנשים שלא חושבים פעמיים מי נמצא בצד השני".

תגיות:
רשתות חברתיות
/
חסה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף