בוקי נאה על פרשת הפדופיליה החמורה: "הרשת מלאה בפסיכים"

כתב הפלילים דיבר ב-103FM בעקבות החשדות נגד המאמן בנו ריינהורן: "הפושעים תמיד ימצאו את הפרצה להיכנס. אני בעד לתלות את הפדופילים בכיכר העיר"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
מעריב אונליין - זכויות יוצרים
מעריב אונליין - זכויות יוצרים | צילום: מעריב אונליין
2
גלריה

"הוא פתח פרופילים לא שלו ברשתות, עם שמות של משתמשים אחרים. יש המון פרופילים מזויפים ברשת, אתה יכול לרכוש שירותים של חברות שילחצו על כפתור עבורך, אתה תכתוב פוסט בפייסבוק, הן ילחצו על כפתור ותוך דקה 1,000 פרופילים הזויים של אנשים שלא קיימים יעשו לך לייק בכאילו. מי שמבין בטכנולוגיה יודע איך לתפעל דבר כזה. ריינהורן פעל באופן הזה ולכן לא הצליחו לתפוס אותו".

"יש בישראל חוק שמאפשר לשופט לחתום על צו שמאפשר לסרס אותם. היו כמה פדופילים בארץ שלא סורסו אבל הם קיבלו טיפולים. זו מחלה נוראית, ממכרת, וחייבים לטפל בה. חייבים להעביר חוקים כדי לטפל בחולים האלה".

"הילדים עושים דברים שההורים שלהם לא יודעים עליהם. הרשת מלאה בפסיכים, הילדים מתפתים לסוטים בזהויות שונות, נפגשים איתם ועוברים טראומות שילוו אותם לכל החיים".

בוקי נאה. צילום: צילום מסך
בוקי נאה. צילום: צילום מסך | בוקי נאה. צילום: צילום מסך
תגיות:
בוקי נאה
/
בנו ריינהורן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף