מורתו לשעבר ורד דור אמרה: "הלב שבור עם מותו של ארי. נער נבון, סקרן, מלא חיים ויפה תואר. זו בשורה שלא ניתן להכילה וצער שאין כמותו על הנער הצעיר המרהיב הזה שאיננו. לבי עם משפחתו וחבריו".
אחת מחברות המשפחה כתבה: "ארי לא יהיה אורח יותר בביתנו בגלל אקדח טעון עם כדור בקנה. אופניים חשמליים - רולטה רוסית ופצצה מתקתקת". חבר משפחה נוסף כתב: "החיים משטים בנו. ארי נשר, החבר הקרוב ביותר של בני, מת היום. מתאבלים יחד עם המשפחה על מותו של ארי וכואבים את כאבו של בננו שאיבד חבר לחיים. לא יודע איך מתגברים על כאב כזה, על אבל נוראי כל כך, על אובדן של בן, עלם נעורים". הלווייתו של ארי תיערך ביום ראשון ב־12 במושב אודים.
מבית הספר נמסר: "אנחנו המומים, כואבים ולא מאמינים. זו שעה קשה לקהילת 'תלמה ילין', ואין לנו מילים להביע את הצער. לא נותר לנו אלא לחבק את משפחת נשר ברגע הנורא הזה". בעקבות התאונה הודיעו כמה מחבריו שיפסיקו לרכוב על אופניים חשמליים. "נהיה מפחיד לרכוב על אופניים", הסביר אחד מהם. "הנהגים חותכים אותנו ולא סופרים אותנו. ההורים שלי לקחו לי את האופניים והחזירו אותם לחנות. אני יודע שעוד כמה הורים החרימו את האופניים של החברים שלי".
חן רונסקי, אביו של אחד החברים, כתב בפייסבוק: "בימים האחרונים יצא לי לראות את אותם נערים ונערות מתכנסים ובוכים בבתים ובפתח בית החולים בהמתנה לנס שלא הגיע" ויצא בקריאה להורים: "אם אתם רוצים את הילדים שלכם חיים ובריאים - קחו מהם את כלי הנשק הרצחני שנקרא אופניים חשמליים". על פי נתוני הרשות לבטיחות בדרכים, בשנת 2017 נהרגו 18 רוכבי אופניים חשמליים.