עיריית בני ברק מאיימת: נפסיק את המים לעבודות הרכבת הקלה בשבת

על פי דיווח בחדשות 10, בעיריית לא מכבדים את החלטת בית המשפט להמשיך בעבודות החיוניות ביום המנוחה. בחברת נת"ע זועמים: "זאת סכנה לחיי אדם"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין - זכויות יוצרים
מעריב אונליין - זכויות יוצרים | צילום: מעריב אונליין

המחלקות על עבודות הרכבת הקלה בגוש דן במהלך השבת המחריפה. על פי דיווח בחדשות 10, עיריית בני ברק מאיימת להפסיק את אספקת המים לעבודות בשבת, במטרה למנוע אותן. בחברת נת"ע, הבונה את הרכבת הקלה, זועמים על ההחלטה וטוענים שהעירייה מסכנת חיי אדם. החברה פנתה לבית המשפט, שידון מחר בהתפתחות החדשה.

בתוך כך, הערב צפויים להשתתף רבבות במחאה בבני ברק בשל ביצוע עבודות בשבת. את המחאה יזמה עיריית בני ברק ורבנים בכירים בקהילה החרדית בעיר יצאו בקריאה להפגין נגד חילול השבת ההמוני בשטח העיר. משטרת מרחב דן הודיעה שלצורך קיום העצרת ייסרו החל מהשעה 18.00 ועד 21.00 הרחובות ז'בוטינסקי (מצומת בן גוריון על גבול רמת גן) עד למחלף גהה וכביש 4 – ממחלף אלוף שדה ועד למחלף ירקונים בשני הכיוונים.

תגיות:
בני ברק
/
הרכבת הקלה
/
עבודה בשבת
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף