עורכת הדין תמי אולמן, יושבת ראש ועד מחוז חיפה של לשכת עורכי הדין, אמרה כי היא מוטרדת מכך שנשים קמות אחרי 30 שנה וטוענות שהטרידו אותן. היא הסבירה, במושב הפתיחה של כנס שנת המשפט של הפקולטה למשפטים באוניברסיטת חיפה כי "נשים קמות בבוקר ומחליטות לומר דברים כנגד אותם מטרידים שהטרידו אותם לפני 30 ו-40 שנה, לפעמים 15 שנה - אני מוטרדת מהעובדה שבכיכר העיר תולים אנשים ועושים להם שיימינג, גורמים להם לאבד צלם אנוש, גורמים להם לאבד את עבודתם, את חבריהם".

לדבריה של עו"ד אולמן, היא מוטרדת מכך שתלונות כאלה, שמקבלות תהודה ברשתות החברתיות, עלולות לפגוע גם בחפים מפשע. "הפתיחות הזו והנכונות הזאת ללכת לתקשורת ולפייסבוק ולכל מיני אתרים ולמרוח שם מעשים שאולי נעשו אבל שאולי לא נעשו. איזה עוול יכול להיגרם לאותו אדם שלא עשה שום דבר. לך תוכיח בשלב הזה, לאחר שפיטרו אותך מהעבודה, לאחר שאמרו לך לא לבוא לאירועים חברתיים, שאתה לא אשם", אמרה, "זה מטריד אותי כי זה יכול לקרות לכל אחד ואחת מאיתנו, שיימצא את עצמו מרוח בפייסבוק. כולנו יישרי דרך כל עוד לא מרחו אותנו באתרים וברשתות".
הפרקליטה התייחסה להצעת החוק שלפיה בהרכבי תיקי אונס ועבירות מין תהיה חייבת לשבת אישה. "אם אנחנו קוראים את המפה נכון, ארגוני הנשים גורמות לנו לעיוות בחשיבה המשפטית. מישהו יכול לחשוב על כך שהרכב של גברים לא יכול לשפוט בעבירות של אינוס?".

דיקן הפקולטה למשפטים של אוניברסיטת חיפה, פרופ' אורן גזל-איל, שהשתתף גם הוא במושב הפתיחה, התייחס לדבריה ואמר, "קמפיין METOO - ייתכן ובמקרים מסוימים  הוא גם פוגע באנשים שלא עשו כלום. אבל ההשלכות שלו על התפיסה החברתית של החומרה של המעשים היא כל כך גדולה וכל כך חשובה שאני חושב שהתועלת שלו גדולה".