כשנשאל האם פולנסקי הורשע בעבר בנושא השיב עו"ד כהן: "רומן פולנסקי הורשע בשנות ה-70 במעשה מגונה בקטינה, הודה בטעות שביצע והתנצל. אותה הקטינה סלחה לו, לדבריה. דווקא בגלל שמדובר באדם מוכתם היה קל לתקוף אותו בשנית.
"ב-6 בנובמבר פורסמו הסיפורים החדשים נגדו באמצעי התקשורת שלכאורה נכתבו על ידי נשים. האתר הושק ב-1 לנובמבר וב-6 לנובמבר חמש נשים שיתפו בסיפור השמור כל כך הרבה שנים בלבן. זה נשמע לי תמוה. לנשים הללו אין שם, אנחנו לא יודעים מאיפה הן בעולם. מצד אחד הוא טוען שיש בידיו מידע קונקרטי ואמין ומצד שני הוא אינו יודע את שמן של הנשים. ברגע שהוא הפיץ מידע לתקשורת על תלונות נגד מרשי מבלי שיש בידיו אפילו מידע על שמותיהן של הנשים, מדובר על לשון הרע מהסוג החמור ביותר".
עוד הוסיף: "נסעתי על לפריז כדי להחתים את פולנסקי על כל המסמכים, חשוב להבין שלא מדובר במשפט פלילי, הוא בן 84 בסופו של דבר. במשפט שמתנהל בעברית הנוכחות שלו אינה הכרחית, יוכלו בעת הצורך לבצע עמו שיחה מרחוק".