"אווירה של טרור": שלוש גננות מואשמות בתקיפת פעוטות בגן בגבעתיים

פרקליטות מחוז תל אביב הגישה כתב אישום לבית משפט השלום בעיר כנגד אביבה דהן, ליהיא בן דניאל ואורנה אקבלי בגין שורה של אישומים: "הכו ומנעו מזון"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
גננת הנאשמת בהתעללות בפעוטות
גננת הנאשמת בהתעללות בפעוטות | צילום: אבשלום ששוני
2
גלריה

פרקליטות מחוז תל אביב הגישה הבוקר (ראשון) כתב אישום לבית משפט השלום בעיר כנגד אביבה דהן, ליהיא בן דניאל ואורנה אקבלי בגין שורה של אישומים בעבירת תקיפה של פעוטות בגן בגבעתיים. בנוסף, מואשמות דהן ובן דניאל בחלק מן האישומים, בעבירת תקיפה על-ידי אחראי הגורמת חבלה של ממש.

אחת הגננות הנאשמות בהתעללות. צילום: אבשלום ששוני
אחת הגננות הנאשמות בהתעללות. צילום: אבשלום ששוני | אחת הגננות הנאשמות בהתעללות. צילום: אבשלום ששוני

בכתב האישום נכתב כי בתקופה הנזכרת ובמהלך פרק זמן של מספר חודשים אשר אורכו אינו ידוע במדויק, השליטה דהן בגן "אווירה של טרור, ונהגה בפעוטות באלימות מילולית ובכוחניות". במהלך התקופה, בחלק מהמקרים שתוארו, נכחו חלק מהנאשמות בגן והיו עדות למעשי התקיפה של הנאשמות האחרות אולם לא מנעו את הפגיעה בשלומם ובבריאותם של הפעוטות, לא דיווחו על כך לגורמים הממונים ולא מילאו את חובתן כאחראיות, מתוקף תפקידן.

תגיות:
התעללות בילדים
/
גן ילדים
/
פעוטות
/
גבעתיים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף