40 חודשי מאסר לבן 30 שקיים שיחות מיניות עם קטינות וסחט אותן באיומים

אלידע גרינברג הורשע במסגרת הסכם טיעון בשורה של עבירות מין חמורות, ביניהן אחזקת אלפי חומרים פדופיליים וסחיטה של אישה נשואה: "דרש ממנה לשלוח הקלטות בהן היא נשמעת גונחת"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
נפגעת תקיפה מינית, אילוסטרציה
נפגעת תקיפה מינית, אילוסטרציה | צילום: מאור וינטרוב

על פי כתב האישום, הנאשם יצר קשר באמצעות האינטרנט עם ארבע מתלוננות, שתיים מתוכן קטינות, וקיים עמן שיחות בעלות אופי מיני ואף קיבל מהן תמונות וסרטונים אינטימיים שלהן. כאשר ביקשו המתלוננות לנתק עמו את הקשר וסירבו להמשיך ולקיים איתו שיחות מיניות, איים גרינברג כי במידה ולא ייענו לדרישותיו, הוא יפיץ את החומרים ששלחו לו בקרב מכריהן וחבריהן.

באחד המקרים, סחט הנאשם את מתלוננת בת 25 עמה דיבר ואיים עליה שבמידה ולא תקיים עמו שיחה בעלת אופי מיני עד שיגיע לסיפוקו, הוא יעביר לבעלה את התמונות האינטימיות ששלחה לו בעבר, אותן שמר במחשבו. "בעקבות איומו, המשיכו השניים לקיים שיחות מיניות במשך כשנה וחצי, במסגרתן נדרשה לתאר בכתב ובהודעות שמע כיצד היא מבצעת מעשים מיניים עם הנאשם, וזאת לצורך סיפוקו המיני. בין היתר דרש הנאשם שתשלח לו הודעות שמע בהן היא נשמעת גונחת ומבצעת בו מין אוראלי. בעקבות דרישותיו ואיומיו, שלחה המתלוננת את ההודעות", נכתב בגזר הדין. עוד צוין, כי גרינברג אף גרם למתלוננת לבצע מעשה מגונה בעצמה שלא בהסכמתה.

תגיות:
כתב אישום
/
פדופיליה
/
תקיפה מינית
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף