מהיום הראשון בגן הילדים, התאומות רב"ט חן ובר ברוך לא נפרדות לרגע. ביום בו קיבלו את הצו הראשון מלשכת הגיוס, הן הבינו שאם הגן ובית הספר לא הצליח להפריד ביניהן, גם צה"ל הגדול לא יצליח.
התאומות מבאר שבע שובצו באותו הגדוד, האחת בפלוגה המסייעת והשנייה בפלוגה המבצעית בקרקל. תפקיד מקביל ללוחם חי"ר בצה"ל. תפקיד לא פשוט עם יציאות של אחת לשלושה שבועות כשהמשימה העיקרית היא להגן על הגבול המערבי של מדינת ישראל. כשבבית שומעים בחדשות על התקלות בגבול המערבי, בין עם מבריחי סמים או מחבלים יודעים שאחת מהבנות ככל הנראה מעורבת בתקרית. "אנחנו אומנם בפלוגה שונה אבל שתינו עוברות את אותה החוויה וזה נותן המון כוח. כמובן שכשיש תקרית ביטחונית אנחנו יודעות האחת על השנייה", מספרת רב"ט חן. "זה שירות מאוד קרבי ואני מאוד גאה שאני עוברת את החוויה" משלימה בר. "ידעתי שאני רוצה רק קרקל ואני הכי גאה בגדוד הזה".
מפגשים בשק"ם אין בין השתיים אולם בשטח זה קורה לא מעט "אנחנו נפגשות יותר באימונים משותפים מאשר בבית" מסבירה רב"ט בר. "גם אימונים וגם בקורסים אלו המפגשים המשותפים".