דיווח: חיל האוויר תקף שני יעדים בלבנון. חיזבאללה: "לא יעדים שלנו"

על פי הדיווח, הפגיעות היו באזור הבקעה ובקלאמון. לא ידוע על נפגעים. רשת אל מנאר הכחישה קשר לתנועה. צה"ל: "לא מגיבים על פרסומים זרים"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מטוס חיל האוויר אף 15 צה"ל
מטוס חיל האוויר אף 15 צה"ל | צילום: רויטרס

חיל האוויר תקף תקף פעמיים בלבנון, כך טענו גורמי ביטחון במדינה, לפי אתר הדיילי סטאר היום (שלישי). על פי הדיווח התרחשו ההפצצות ליד בריטל ולא ידוע על נפגעים.

באתר אל מנאר של חיזבאללה מכחישים את התקיפות: "אין אמת בדיווחים שהאויב הישראלי תקף עמדות חיזבאללה בבקעה ובקלאמון". בתגובה לדיווח נמסר מצ"הל: "לא מתייחסים לדיווחים זרים".

בשבוע שעבר דיווח ערוץ אל מנאר כי לוחמי חיזבאללה כבשו שתי פסגות הרים באזור קוניטרה, שהיו בשליטת ג'בהת א-נוסרה, והרגו עשרות חיילי אויב.

שתי הפסגות, קובע ונקאר, שוכנות במחוז הדרום מערבי של קוניטרה הסמוך לישראל וללבנון. על פי הדיווחים יצע חיל האוויר של סוריה לפחות 15 התקפות באזור העיר העתיקה תדמור, ופגע בבניינים שהוחזקו בידי ארגון המדינה האיסלאמית. בין המטרות שנפגעו נמנים בניין מודיעין צבאי ובית חולים עירוני.

תגיות:
חיזבאללה
/
לבנון
/
חיל האוויר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף