ירי מעזה לדרום: צה"ל הגיב בתקיפת יעדי טרור ברצועה

שתי אזעקות נשמעו באזור אשדוד וביישובי המועצה האזורית חוף אשקלון. צה"ל אישר כי בוצע שיגור בודד שיורט בהצלחה

נועם אמיר צילום: ללא
מעריב אונליין - זכויות יוצרים
מעריב אונליין - זכויות יוצרים | צילום: מעריב אונליין

צה"ל תקף הבוקר (רביעי) באמצעות כלי-טיס של חיל-האוויר 4 תשתיות טרור השייכות לארגון הטרור חמא"ס ברצועת עזה. התקיפה בוצעה בתגובה לירי תלול המסלול שבוצע לעבר שטח מדינת ישראל מוקדם יותר הערב אשר יורט על-ידי סוללת "כיפת ברזל".

מדובר צה"ל נמסר כי: "צה"ל לא יסבול ירי מצד ארגוני הטרור לעבר שטח מדינת ישראל וימשיך לפעול בחומרה כנגד כל ניסיון להפר את השקט ביישובי הדרום. ארגון הטרור חמא"ס הוא הכתובת ועליו האחריות".

בהתייעצות שקיים הערב ראש העיר אשקלון איתמר שמעוני עם נציגי פיקוד העורף והמשטרה, הוחלט להסיר את המחסומים באזור הטיילת בכדי לאפשר תנועה חופשית של תושבים מהפסטיבל. כמו כן הוחלט כי הפסטיבל מתקיים על פי התוכנית.

תגיות:
רקטה
/
אשדוד
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף