אחרי התאונה הקטלנית: פצועים בשתי התהפכויות נוספות בצה"ל

בגזרת חברון נפצעו קל שני חיילים בהתהפכות ג'יפ. באזור החרמון נפצע אדם נוסף בפעילות הנדסית בשירות הצבא. התאונות מתרחשות יום אחרי התאונה המבצעית בה נהרג סמל יובל מנע

יוסי מלמן צילום: ללא
האמרים של צה"ל
האמרים של צה"ל | צילום: פלאש 90
2
גלריה

במקרה נוסף היום, כלי רכב אזרחי בשירות צה"ל התהפך במהלך פעילות הנדסית שגרתית במרחב החרמון. מפעיל הרכב ועובד נוסף נפצעו באורח קל ומפונים לקבלת טיפול רפואי בבית החולים.

סמ"ר יובל מנע שנהרג אתמול. צילום: דובר צה"ל
סמ"ר יובל מנע שנהרג אתמול. צילום: דובר צה"ל | סמ"ר יובל מנע שנהרג אתמול. צילום: דובר צה"ל

מצה"ל נמסר כי במהלך סיור שגרתי על גדר המערכת של לבנת סיור שמורכבת משלושה רכבים, אחד הרכבים מסוג קטלן נסע אחרון בשיירה. מסיבה שעדין לא ברורה, כנראה האמר סטה לשול הימני, בניסיון חזרה לכביש הנהג שבר את ההגה שמאלה לכיוון הציר וכתוצאה מכך ההאמר התהפך.

כמו כן, נאמר כי כתוצאה מההתהפכות ארבעה לוחמים בג'יפ נפצעו בדרגות שונות והמפקד נלכד תחת הרכב ההפוך. עוד צוין, כי לפי הממצאים בזירה, כלל הלוחמים היו חגורים בזמן ההתהפכות. כלל החיילים פונו על גבי מסוק לבית החולים סורוקה ושם נקבע מותו של מפקד הרכב.

תגיות:
תאונה
/
צה"ל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף