טיל פטריוט שוגר לעבר כלי טיס איראני שהופעל על ידי חיזבאללה

פיצוצים הרעידו את אזור הצפון לאחר שכטב"ם עמד לחצות את הגבול מסוריה לישראל לטובת משימת איסוף מודיעין, אך יורט בהצלחה. דיווח: "צה"ל תקף מטרות בסוריה"

שיגור טיל הפטריוט | צילום:

טיל פטריוט שוגר מצפון הארץ לפני זמן קצר (שלישי) לעבר כלי טיס בלתי מאויש איראני שהופעל על ידי ארגון חיזבאללה וניסה לחדור לשטח האווירי של מדינת ישראל בגבול רמת הגולן, כך נמסר מדובר צה"ל. בצפון הארץ דיווחו דקות קודם לכן על שובל עשן ופיצוץ שנצפה באוויר.

ב'אל נשרה' הלבנוני דווח כי מטוסי קרב ישראליים טסים באינטנסיביות מעל אל-נוב באזור מרג' עיון והילדה ג'ביל. מקורות ביטחוניים בלבנון אף טוענים כי מטוסי קרב ישראלים השתמשו במתחם האווירי של לבנון על מנת לירות ארבע רקטות לתוך שטח סוריה. בסוכנות הידיעות הלבנונית דיווחו כי "ישראל תקפה פעמיים בגבעת א-רשאחה, על הגבול הלבנוני-הסורי, ממזרח לעיירה שבעא".

תגיות:
רמת הגולן
/
טילי פטריוט
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף