חיילת צה"ל התמוטטה היום (שלישי) בשעות הבוקר בבסיס זיקים בדרום הארץ ופונתה במצב קשה לקבלת טיפול רפואי בבית חולים ברזילי באשקלון. הודעה נמסרה למשפחתה. מבית החולים נמסר כי החיילת התמוטטה וקרסה בבסיס זיקים. מד"א ביצע בה טיפול החייאתי ופינו אותה מידית.
בבית החולים החיילת טופלה על ידי צוות רב מקצועי, יוצבה על ידי טיפול נמרץ ולאחר הדמיה ואבחון הועברה להמשך טיפול במצב קשה ליחידה לטיפול נמרץ נשימתי.
החיילת בת ה-19 היתה לפני גיוסה מתעמלת קרקע מצטיינת ושירתה בחיל האוויר בבסיס בצפון. המשטרה הצבאית עצרה אותה בחשד לשימוש וסחר בסמים קלים. במהלך חקירתה היא הועברה לכלא 4. כשחשה ברע נתן לה החובש במרפאת הכלא אקמול. לאחר זמן מה החמיר מצבה. היא התלוננה על מיחושים בחזה ושלשולים ונבדקה על ידי רופא צבאי ולמחרת התמוטטה בתאה. בוצעה בה החייאה והיא הועברה לבית החולים אסף הרופא הסמוך לצריפין וכשחלה הרעה נוספת במצבה המתדרדר, היא הועברה לבי"ח בילינסון, שם נפטרה.