צה"ל תוקף יעדי טרור ברצועה, אזעקות צבע אדום נשמעות בעוטף עזה

התחדש הירי על שטח ישראל לאחר שחיל האוויר חידש את התקיפות על מטרות בעזה. במהלך הלילה בוצעו 31 שיגורים, וצה"ל פגע בשתי מנהרות טרור ובמחסני תחמושת

הירי על עוטף עזה. צילום: מיקי | צילום:

צה"ל תקף בשעות הלילה מנהרת טרור של חמאס, אשר נחשבת להתקפית, ומחסנים של תחמושת ובלוני תבערה, אשר יועדו להמשיך באיום על תושבי הדרום ולשרוף את שדותיהם. חמאס מבחינתו הגיב בירי לפי הנוסחה החדשה שהוא מנסה לייצר שהיא "מתקפה כנגד מתקפה".

דובר צה"ל מסר בתגובה לתקיפת המנהרה הראשונה: "הלילה תקף צה"ל באמצעות מטוסי קרב מנהרת טרור התקפית בדרום רצועת עזה ומספר יעדי טרור במתחמים צבאיים ביניהם יעדים המשמשים את ארגון הטרור חמאס להכנת בלוני התבערה וכן מחנה אימונים של ארגון הטרור חמאס".

"התקיפה בוצעה בתגובה לאירועי הטרור במהלך הפרות הסדר האלימות במרחב גדר המערכת שהתקיימו אמש והמשך טרור האש המבוצע על-ידי שיגור בלוני תבערה מרצועת עזה לשטח הארץ. במהלך התקיפה זוהו 17 שיגורים לשטח ישראל, מתוכם חמישה שיגורים יורטו על ידי סוללות כיפת ברזל".

תגיות:
טרור
/
רצועת עזה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף