גלאון: בנט שר החינוך? "חדשות רעות, מסוכן וחסר אחריות"

יו"ר מרצ הבטיחה כי אם הוא אכן ימונה לתפקיד, "אנחנו כאן כדי להוציא לו את הנשמה" והוסיפה:"אני מתכוונת לעקוב אחרי כל שקל שייצא מתקציב משרד החינוך ולמנוע ממנו לטפטף מסרים גזעניים ומסיתים"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
זהבה גלאון ונפתלי בנט
זהבה גלאון ונפתלי בנט | צילום: פלאש 90

"בנט כשר החינוך הבא של ישראל אלה חדשות רעות מאוד עבור כל מי שעתיד המדינה ודמותה יקרים לו. החדשות הטובות הן שאנחנו כאן כדי להוציא לו את הנשמה. אני מתכוונת לעקוב אחרי כל שקל שייצא מתקציב משרד החינוך, לבדוק בדיוק עם אילו עמותות הוא מתקשר ולאילו סיורים הוא לוקח את הילדים שלנו.

אני לא אהסס להשתמש בכל הכלים שעומדים לרשותי, כולל כלים משפטיים, כדי למנוע מבנט להפלות לרעה את בתי הספר הערביים והחילוניים לטובת החינוך הממלכתי-דתי שכבר היום נהנה מעודף תקציבים ושעות לימוד וכדי למנוע ממנו לטפטף לכיתות וללבבות מסרים גזעניים ומסיתים", כתבה גלאון.

תגיות:
נפתלי בנט
/
זהבה גלאון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף