כחלק מהביקור הראשון מסוגו, נערכת היום (רביעי) ישיבה מיוחדת בכנסת, לכבוד הנשיא ההודי.
ראש הממשלה בנימין נתניהו ברך את נשיא הודו וקרא לו "ידיד אמת". במהלך הישיבה אמר נתניהו: "בימים אלו אזרחי ישראל מותקפים מצד פורעים מוסתים. כדי להשיג דו קיום ושלום אנו חייבים להבהיר לאויבנו שהטרור לא ינצח אותו והוא לא משתלם. לכן, החלטנו אמש בקבינט שבנוסף להריסת הבתים של מחבלים, לא נאפשר בנייה מחדש של הבתים, נתגבר את הכוחות בצירים בחיילי צה"ל. בנוסף נפעל נגד המסיתים שמפיצים באינטרנט עלילות דם נגדנו באינטרנט".
על המלחמה בטרור ברשתות החברתיות הוסיף נתניהו: "גל הטרור בעולם כולו נע בחיבור בין האסלאם הקיצוני לפייסבוק. וכך נסחפים צעירים אחרי ההזיות הרצחניות של דעאש, וצעירים פלסטינים להזיות הרצחניות של אלו שמפיצים את השקר שאנו מנסים לשנות את הסטטוס קוו בהר הבית. אנו שומרים בקנאות על האתרים המקודשים לכל הדתות. ומכבדים כל השקפה דתית".
נשיא הודו הודה לנשיא על הזמנתו ואמר: "אני מאד שמח להיות כאן בבוקר זה, אני נרגש ומצפה לפגישותיי עם כבוד הנשיא ומנהיגים פוליטיים אחרים, בהם נדון על מגוון רחב של תחומים משותפים לשתי המדינות. כמו כן הוא הדגיש את החשיבות שרואה מדינתו ביחסיה עם ישראל ואמר: "יחסינו התקדמו והתפתחו משמעותית בשנים האחרונות. ננצל הזדמנות זו לדון באתגרים ששתי המדינות ניצבות מולם היום. הודו מגנה כל סוג של טרור, ואנו תמיד מקווים לפתרון לא אלים לכל הסכסוכים."