יו"ר ישראל ביתנו, ח"כ אביגדור ליברמן, ממשיך לתקוף את ראש הממשלה, בנימין נתניהו, כשהפעם עשה זאת על רקע הפגישה שלו עם חברי הכנסת הערביים בתחילת שנת הלימודים, בה העניק להם כסף על מנת למנוע את השביתה במערכת החינוך.
ליברמן עצמו אמר: "הבעיה היא מראש הממשלה ומטה. נתניהו מקבל בלשכתו את הרשימה הערבית המאוחדת, כולל איימן עודה, כולל זחאלקה, ונותן להם לגיטימציה עם צ'ק של 900 מיליון שקל. אלו ההשלכות, זה התרגום המעשי. זה דבר בלתי מובן ונסבל, שאחרי כל הדיבורים עדיין לא התקבלה להוציא את התנועה האסלאמית מחוץ לחוק. זה שראאד סלאח ממשיך להסתובב בארץ ולהסית, זה חלק מהתוצאה. חייבים גם לפעול ולהחרים את כל חשבונות הבנק שלהם. זאת אפילו לא החלטת ממשלה או קבינט, שר הביטחון יכול לעשות זאת.
אני חושב שיש נקודה שהיא חשובה, שהיא חוזרת על עצמה. אנחנו ראינו מחבל באום אל פאחם, וזאת תוצאה של תהליך פסול של איחוד משפחות, גם במקרה של אתמול. אני קורא לשר הפנים להפסיק עם הנוהל הזה. מי שרוצה איחוד משפחות, שיתאחד בעזה, חאן יונס ורפיח. פשוט צריך להודיע שצריך להפסיק עם זה. בעזה ישמחו לאיחוד משפחות שם. הם ייהנו שם בטוח מחופש דת ופולחן וזכויות האזרח".