יו"ר מפלגת 'יש עתיד', ח"כ יאיר לפיד, תקף היום (רביעי) בכנס שדרות את ראש הממשלה, בנימין נתניהו בטענה כי אינו מצליח לעצור את גל הטרור.
לפיד טען כי עד כה נמנע מלתקוף את נתניהו והוסיף: "דוקרים אנשים ברחובות בסכינים, יש יותר ויותר פיגועי דריסה, ולראש הממשלה אין בעצם שום רעיון איך לעצור את הטרור. חודשיים נמנעתי מלתקוף אותו, אבל האיש שקורא לעצמו 'מר בטחון' לא יודע איך להתמודד עם ילדות בנות 14 עם מספריים".
לדברי לפיד, הדבר היחיד שאומר ראש הממשלה הוא שאין פרטנר. "אז אנחנו ניאלץ לחיות עם פלסטינים שדוקרים אותנו גם בחמישים השנים הבאות. נתניהו מוביל אותנו לזה שנמשיך לחיות עם הפלסטינים, אנחנו רוצים לחיות בלי הפלסטינים ברחובות שלנו, ויש לנו תכנית איך להגיע לזה", הוסיף לפיד.
תושב שהגיע לרכבו שחנה סמוך למערת המכפלה זיהה פגיעת ירי בחלון הצידי, כשנגע בחלון הוא התנפץ לחלוטין. ככל הנראה מדובר בירי בודד מכיוון שכונת אבו סנינה.