הרצוג נגד ערוץ 20, שתקף את ריבלין: "מלעיזים עלובים, נגמרה הבושה"

יו"ר האופוזיציה תקף את הערוץ בעקבות פוסט שהעלה, ובו ביקר בחריפות את הנשיא. ח"כ שלח: "זהו קמפיין הסתה מטורף, צריך לבצע מעצרים"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
יצחק הרצוג
יצחק הרצוג | צילום: מרק ישראל סלם

ח"כ שלח הזכיר כי בסוף השבוע הופיע ריבלין בכנס "הארץ" בניו יורק. "איני יודע עד כמה היה ער לפרשת הסרת דגל ישראל מהבמה לדרישתו של סאיב עריקאת - דבר מקומם שאסור היה לעשותו. הוא ידע היטב שבכנס ישתתף גם נציג של "שוברים שתיקה", ולמרות זאת החליט שנוכחותו ואמירתו של הנשיא בכנס העוסק בעתידנו חשובה יותר. אני חושב שגם כאן צדק".

עם זאת שלח הדגשי כי "עם השנים, "שוברים שתיקה" איבד כיוון. הוא פונה היום החוצה יותר מאשר פנימה. במקום להיות קול של תוכחה בינינו לבין עצמנו, הוא שותף לקמפיין ההשחרה של ישראל בעולם. זו טעות חמורה, מוסרית ופוליטית. ועדיין, נוכחותו של נציג הארגון לא היתה צריכה לפסול את הופעתו של הנשיא בניו יורק".

תגיות:
עפר שלח
/
ראובן ריבלין
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף