פרשת נתניהו-מוזס: השר לוין תושאל, דמויות נוספות צפויות להיחקר

כחלק מפרשת 2000 החוקרים ביררו האם נעשו פניות לשר התיירות הידוע כמקורב לראש הממשלה בנוגע לשיתוף פעולה לכאורה לאישור "חוק ישראל היום"

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
יריב לוין ובנימין נתניהו
יריב לוין ובנימין נתניהו | צילום: מרים אלסטר, פלאש 90
2
גלריה

גם יו"ר סיעת יש עתיד עפר שלח, שנכח בכנס, התייחס לחשדות נגד נתניהו ואמר: "לכאורה יש כאן ראש ממשלה שמתייחס לעיתונים כאל משהו שמספסרים בו כדי להבטיח שלטון, ומו"ל של העיתון הגדול בישראל שמוכן לסחור בעמדות של עיתונו למען שרידותו". עוד הוסיף שלח כי על היועץ המשפטי לממשלה להתחייב לפרסם את תמלילי השיחות לאחר ההחלטה בנוגע לכתב האישום. "אחרת, יש סכנה לאמונה של הציבור בשלטון ובתקשורת".

ארנון מוזס. צילום ארכיון: רוני שוצר, פלאש 90
ארנון מוזס. צילום ארכיון: רוני שוצר, פלאש 90 | ארנון מוזס. צילום ארכיון: רוני שוצר, פלאש 90

גם עיתון "הארץ" פרסם אמש פרטים חדשים על השיחה בין השניים, לפיה מוזס הציע לנתניהו לבחור עיתונאים מטעמו והבטיח להעסיקם בכלי התקשורת של קבוצת "ידיעות", בתמורה לקידום הצעת חוק שתחייב את החינמון "ישראל היום" להימכר בתשלום.

תגיות:
בנימין נתניהו
/
נוני מוזס
/
יריב לוין
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף