המשבר בקואליציה: נתניהו וכחלון קיימו פגישה נוספת הערב

ראש הממשלה ושר האוצר נפגשו פעמיים בניסיון להגיע להבנות סביב תאגיד השידור הציבורי. השר ליצמן: "על תאגיד לא הולכים לבחירות"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
בנימין נתניהו ומשה כחלון
בנימין נתניהו ומשה כחלון | צילום: פלאש 90
2
גלריה
"נתניהו מוכן להסכמות - אבל בלי תאגיד". דוד ביטן, צילום: יונתן זינדל, פלאש 90
"נתניהו מוכן להסכמות - אבל בלי תאגיד". דוד ביטן, צילום: יונתן זינדל, פלאש 90 | "נתניהו מוכן להסכמות - אבל בלי תאגיד". דוד ביטן, צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

במקביל לפגישה, התראיין שר הבריאות יעקב ליצמן לערוץ הראשון, ציין כי למפלגות הדתיות אין עמדה בנוגע לתאגיד והביע את התנגדותו להליכה לבחירות. "אנחנו לא יודעים אם יש התקדמות, אני לא שמעתי כלום כי אני לא יודע מה המהומה של התאגיד. זה לא נושא שהולכים עליו לבחירות", אמר ליצמן והוסיף כי המפלגות החרדיות לא ייתנו יד למהלך של בחירות בזמן זה. "אי אפשר ללכת לבחירות כל שנתיים כי זה לא טוב לציבור ולא למדינה", הוא הסביר.

בהתייחס לשיחות בין השניים היום, אמר ליצמן כי עצם העובדה שרה"מ ושר האוצר מדברים היא סימן חיובי, וכי הוא "מקווה שבסוף השיחה היום נתניהו וכחלון ימצאו לבד את הפתרון או שיחליטו על הקמת צוות שיסתדר ביניהם, על תאגיד לא הולכים לבחירות", אך הבהיר כי אם נתניהו יפטר את כחלון לא יהיה מנוס מבחירות.

תגיות:
בנימין נתניהו
/
משה כחלון
/
משבר תאגיד השידור
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף