איומים על חייו של מרגלית לאחר שנפגש עם רג'וב: "אתה שמאלני זבל"

דף הפייסבוק של חבר הכנסת הוצף בתגובות נאצה שכללו איומים. הוא שיתף את הפוסט בדף של המשטרה וכתב: "סיימנו להוריד את הראש"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אראל מרגלית
אראל מרגלית | צילום: נועם רבקין פנטון, פלאש 90

גולש אחר כתב לו: "אתה שמאלני זבל כימי מהזן הבוגדני בתקופת הגרמנים שבגדו בעם שלנו. טוסו מפה לסוריה, שם מקומכם, זבלים". אחר הוסיף: "מרגלית, אתה בעצמך קללה גדולה על כל האנושות במדינה. לך לעזאזל וגם לעזה".

בעקבות הדברים תקף אותו השר לביטחון הפנים גלעד ארדן וצייץ בטוויטר כי "אראל (קיבינימט) מרגלית נפגש עם מי שפועל להחרמתנו (רג'וב) ויחד איתו תוקף את רה"מ ואותי ותומך במחבלים שרצחו מאות ישראלים. גאה להיות שמאלני? אני מכיר שמאל ישראלי שפוי. אראל מרגלית כנראה אינו כזה".

אתמול ניסה מרגלית לקשור בין האיומים והתגובות הארסיות שספג לבין תגובת ארדן ואמר: "יש מחיר להסתה. ארדן קרא לשמאלנים מחבלים, והציבור מגיב בהתאם. כדאי שהשר ארדן יצטרף לאנשי הביטחון כמו כרמי גילון, ראש השב"כ לשעבר, דוד מידן איש המוסד ותת־אלוף במיל גיורא ענבר, שתומכים בהידברות ולא יעשה פוליטיקה על גבם של אזרחי ישראל".

במשרד לביטחון הפנים הדגישו כי השר קיבל חוות דעת חד־משמעיות מצד גורמי הביטחון, כולל שב"כ, המתנגדות לכל ויתור לדרישות האסירים הביטחוניים השובתים רעב.

תגיות:
ג'יבריל רג'וב
/
אראל מרגלית
/
פייסבוק
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף