גלאון על תקרית הטוויטר: "זה מעשה עוולה, הגשתי תלונה בנושא"

חברת הכנסת הסבירה הבוקר בראיון בגלצ כי "בשבוע שעבר יצרו עימי קשר גורמים מהרשת החברתית ואמרו כי ניסו לפרוץ לחשבון שלי ושעלי להחליף סיסמא"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ח"כ זהבה גלאון
ח"כ זהבה גלאון | צילום: יונתן סינדל, פלאש 90

היא סיפרה בראיון כי בטוחה שהעוזרים שלה לא קשורים לציוץ. "הדוברת שלי היתה איתי באותו הזמן והעוזר שלי באוסטרליה", אמרה, "זה מעשה עוולה והגשתי תלונה לקצין הכנסת, שפנה למשטרה".

כזכור, בתחילת השבוע חשבון הטוויטר של גלאון הגיב לציוץ של אושיית הפייסבוק גיא לייבה שכתב "חולה על היום המרגש הזה בו כל עם ישראל מחפש שידור באינטרנט לברצלונה-ריאל". בתגובה לאותו פוסט, שצוייץ מחשבונה של גלאון, נאמר: "בבקשה" עם לינק לעמוד פייסבוק שישדר את המשחק.

כעבור זמן קצר הציוץ הוסר מהחשבון הרשמי של גלאון, כפי שניתן לראות מסימון הוי הכחול על העמוד. בתגובה לאירוע אמרה יו"ר מרצ כי "מי שזייף את הציוץ הזה הוא חלאה, מנוול ורשע, והגשתי נגדו עכשיו תלונה במשטרה. אם זה לא זיוף, זו פריצה לחשבון שלי. כך או כך המשטרה תבדוק את זה".

תגיות:
זהבה גלאון
/
טוויטר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף