המירוץ לעבודה: שיא של תשעה מועמדים הגישו מועמדות

אפילו זקני העבודה לא זוכרים כזה ביקוש: ההפתעה של היום היא דינה דיין, פעילה חברתית ממצפה רמון שהצטרפה ברגע האחרון. יום טוב סמיה הודיע כי לא יתמודד

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
יצחק הרצוג בוועידת מפלגת העבודה
יצחק הרצוג בוועידת מפלגת העבודה | צילום: אבשלום ששוני
2
גלריה

אפילו זקני העבודה לא זוכרים ביקוש כל כך גדול לתפקיד יושב ראש המפלגה. לא פחות מתשעה מועמדים הגישו את מועמדותם לראשות מפלגת העבודה, בהם אישה אחת, שיא של כל הזמנים. את ההפתעה סיפקה היום (חמישי) דינה דיין, פעילה חברתית בת 45, אם לשלושה, חוזרת בתשובה ממצפה רמון המנהלת אורח חיים חרדי, שהתייצבה במזכירות המפלגה והגישה טפסי מועמדות.

הפתעת היום. דינה דיין
הפתעת היום. דינה דיין

מלבדה הגישו  מועמדות יו"ר המפלגה יצחק בוז’י הרצוג, ח"כ עמיר פרץ, ח"כ אראל מרגלית, ח"כ עמר בר לב, השר לשעבר אבי גבאי, אלוף במיל עמירם לוין, פרופסור אבנר בן זקן והוד קרובי, פעיל מפלגה מרעננה.

אלוף במיל' יום טוב סמיה, שהכריז לאחרונה על כוונתו להתמודד, פרסם היום הודעה שבה הודיע  כי החליט שלא להגיש את מועמדותו. הפריימריז בעבודה יתקיימו ב-4 ביולי ואם יהיה צורך, כפי שמסתמן כעת בעקבות ריבוי המתמודדים, יתקיים סיבוב שני בתוך עשרה ימים מהסיבוב הראשון.

תגיות:
יצחק הרצוג
/
מפלגת העבודה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף