בית המשפט הורה לעצור לאלתר את ספירת הקולות בבחירות להסתדרות

בעקבות הטענות הקשות מצד ח"כ יחימוביץ' ל"מסכת זיופים ואלימות" ולהתנהלות לא תקינה בקלפיות, הורה נשיא ביהמ"ש המחוזי להשהות את ספירת הקולות עד לדיון בעניין

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אבי ניסנקורן, שלי יחימוביץ'
אבי ניסנקורן, שלי יחימוביץ' | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90
2
גלריה

עו"ד איתן לירז, המייצג את סיעת הבית החברתי ושלי יחימוביץ', אמר מוקדם יותר: "אנו עותרים כעת לבית המשפט בצווי מניעה בהולים - לעצירת הליך ספירת הקולות בבחירות להסתדרות, נוכח הימצאותן של מאות קלפיות פגומות שהושחתו במזיד ואי סדרים בהיקפים המקימים חשש כבד שהתוצאות אינן תוצאות אמת. במקביל נאסף כעת החומר הנדרש לעתירה לפסול את הליך הבחירות בכללותו. על פניו נראה כי מדובר באחת משחיתויות הבחירות הגדולות בתולדות המדינה".

צו בית המשפט
צו בית המשפט | צו בית המשפט

מוקדם יותר אמר ראש מטה יום הבחירות, חיים סגל, שהיה ראש מטה יום הבחירות של הליכוד בבחירות האחרונות: "אני איש מקצוע, אני מנהל כבר שנים רבות מערכות בחירות ארציות ומוניציפליות ואני יכול להעיד כי מדובר במערכת בחירות מושחתת ברמות חסרות תקדים. מעולם לא נתקלתי בסדרת אירועים כה חמורה".

מסיעת "עוגנים" של ניסנקורן הגיבו הערב להאשמות: "עולה שהקשר של יחימוביץ' עם המציאות אבד. מקווים שתעבור מהר משלב ההדחקה לשלב ההפנמה. 244,000 חברי הסתדרות אמרו את דברם. שום עתירה, הודעה, בכי, השמצה או ספין לא יבטלו העובדה שיחימוביץ' הובסה בקלפי על ידי קרוב ל-250 אלף עובדים שלא רצו בה. אחרי קמפיין מלוכלך שהשמיץ עובדים, ועדים ואת מי לא - היא ממשיכה בצורה פתטית".

תגיות:
שלי יחימוביץ'
/
אבי ניסנקורן
/
הסתדרות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף