רביב דרוקר על מינוי קרא לשר התקשורת: "מרגעי השפל שראתה הפוליטיקה הישראלית"

העיתונאי התראיין לכספית ואלדד ב-103FM ואמר: "זה לא רק מינוי של אדם בינוני, זה מטורלל". על ההתבטאויות החריגות שפרסמו את קרא: "עד כה הייתה לנו פריבילגיה להתעלם ממנו"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
איוב קרא
איוב קרא | צילום: פלאש 90

דרוקר התייחס לשלל ההתבטאויות החריגות של קרא, שהתפרסם בין היתר בטענות שלו על ניצחונות של חיזבאללה דרך רובוטים. "אתה נכנס להודעות לתקשורת של איוב קרא, אתה מרגיש מיאוס. אי אפשר לשמוע את זה. אני אעשה רשימת מכולת של כל הדברים המטורפים שעשה קרא, ופתאום עכשיו הוא נוחת על התפקיד הזה. עד עכשיו הייתה לנו פריבילגיה להתעלם ממנו".

"צחי הנגבי, היה חשש שביום סגרירי במיוחד כשהוא יהיה קצת שיכור, הוא יעשה צעד קצת עצמאי וידבר עם איזה גוף תקשורת מעל הראש של המנכ"ל פילבר, האיש של נתניהו. אתה לא יכול לסמוך על אדם כזה, הוא לא זוכה לאמונך, אפילו כשהוא שוכב שנה על הגדר, שנה משתטח עבורך בכל מקום פנוי".

בן כספית התייחס לחשיפתו על כך שנתניהו יפעל כעת לצרף את השרים יריב לוין ומירי רגב לקבינט, כדי לפצותם על כך שלא קיבלו את התיק. דרוקר השיב לו, "בשלב בו נתניהו נמצא בחיים, הוא לא צריך לפצות איש. הוא מרגיש שכל יום שהוא משאיר אותם בתפקיד, הם צריכים לפצות אותו".

תגיות:
רביב דרוקר
/
איוב קרא
/
שר התקשורת
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף