מירי רגב: "גבאי הוא לא חידוש וממש לא מאיים על שלטון הליכוד"

שרת התרבות התייחסה בגל"צ ליו"ר מפלגת העבודה החדש: "הם מחפשים יציבות, כל פעם יש משיח חדש". על חקירות רה"מ: "מציעה שנמתין עד סיום החקירות ואז נתייחס"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מירי רגב
מירי רגב | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

רגב שנאלה גם על חקירות ראש הממשלה נתניהו וחקירות פרשת הצוללות ובזק. "לא רוצה להיות חלק מהתופעה ששבה התקשורת מזינה את הציבור חצאי אמיתות. תוך כדי חקירה יש הדלפות. לא רוצה להיות חלק מהחגיגה הזאת. זה לא אתי בעיני. אני מציעה שנמתין בשקט עד סיום החקירות ואז נתייחס". רגב הוסיפה: "אנחנו לא שלטון מושחת ולא משחית. נתניהו עובר לינץ' תקשורתי. מהרגע שהוא נבחר מנסים להפיל אותו.

שרת התרבות התייחסה גם לדברים שאמרה בוועדת הכספים, לפיהם "בשנה הבאה למוסדות התרבות בתל אביב ובגדול". לטענת רגב, התקשורת הביאה רק חלק מהדברים שאמרה. "לא יכול להיות שתל אביב מקבלת 250 מיליון שקל בשנה ואילו יהודה ושומרון רק 5 מיליון, והנגב 50 מיליון. תל אביב היא חשובה, אבל לא יכול להיות מצב שבשלושה רחובות בה יש ארבעה תאטראות שלא יכולים להחזיק את עצמם, ואילו בפריפריה אין תאטרון. יכול להיות שמוסדות תרבות החל משנה הבאה ייפגעו".

תגיות:
מירי רגב
/
אבי גבאי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף