מסתבך שוב: אמיר חצרוני הותקף על ידי אח שכול

הפובליציסט השנוי במחלוקת הוכה, ככל הנראה ע"י אדם שאחיו נהרג בעת שירותו הצבאי, בתחנת דלק במושב פתחיה. "קרא לי עוכר ישראל ואז בעט לי ביד", סיפר

ליאורה גולדנברג שטרן צילום: צילום פרטי
מעריב אונליין - זכויות יוצרים
מעריב אונליין - זכויות יוצרים | צילום: מעריב אונליין

חצרוני סיפר למעריב: "הגעתי למלא דלק. נכנסתי לחנות בדרכי החוצה ואז מישהו בעל מראה מזרחי, שהגיע לארץ בחסות חוק השבות למרות שמקומו בספארי באפריקה, צעק לעברי 'חצרוני מניאק עוכר ישראל'".

לדבריו, "בשלב זה עניתי לו שאני עוכר ישראל גאה, ואז הוא בעט לי ביד והעיף לי את המפתחות מהידיים. הזמנתי משטרה, והאירוע כולו צולם. כשאחזור לישראל בשבוע הבא - אגיש תלונה".

כזכור, באפריל השנה פרסם הפובליציסט השנוי במחלוקת סטטוס בחשבון הפייסבוק שלו, בו ציין כי לכבוד יום הזיכרון הוא קפץ להר הרצל כדי לצלם סרטונים משעשעים על חללי צה"ל. "בשנים קודמות צחקתי בעיקר על אהבלים שהתנדבו לצנחנים במקום ללכת לקב"ן להוריד פרופיל ל-21 וגמרו בתוך ארון, כמו המתאבד המפורסם רועי קליין ז"ל שבמותו ציווה לאשתו את הרב לוינשטיין. השנה אתייחס גם לג'ובניקים, שהאמינו שאם הם ישרתו באפסנאות ולא בקרבי הם יישארו בחיים - אבל טעו", כתב ועורר סערה.

תגיות:
אמיר חצרוני
/
תקיפה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף