אובמה השתיק פעילה לזכויות להט"ב שהפריעה לו בנאום: "תתביישי לך!"

נשיא ארה"ב זכה להפתעה לא נעימה בנאומו: "את יודעת מה? זה לא מכובד כשאת מוזמנת למישהו... את לא תקבלי תשובה טובה ממני בכך שתפריעי לי. אני מצטער".

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין
מעריב אונליין | צילום: מעריב אונליין

נשיא ארה"ב ברק אובמה השתיק אישה שהפריעה לו במהלך נאומו בבית הלבן אמש (רביעי) וביקש כי תפונה מהאולם. אובמה נאם בפני פעילים לזכויות להט"ב בקבלת פנים באחוזה הנשיאותית, כשאישה טרנסקסואלית בשם ג'ניסט גוטיירז החלה לצעוק בפניו כי עליו לסגור את מרכזי הגירוש, עד שהמאבטחים ליוו אותה החוצה.

גוטיירז צעקה כי היא מהגרת בלי מסמכים ואישה טרנסקסואלית ש"נמאס לה מההתעללות" שהיא טוענת שהיא עוברת על ידי רשות ההגירה שמטפלים במיעוטים.

"תתביישי לך!", אמר לבסוף אובמה, "את לא צריכה לעשות את זה... אנחנו יכולים ללוות אותה החוצה? באמת. את יכולה להישאר ולהיות בשקט או שאני אבקש שיוציאו אותך החוצה".

תגיות:
ברק אובמה
/
הבית הלבן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף