קשה לעיכול: בתעשיית הבשר הגיבו אתמול בזעם לקביעתו של ארגון הבריאות העולמי כי אכילת בשר מעובד וכן בשר אדום עלולה לגרום לתחלואה בסרטן, וטענו כי הממצאים "מרחיקי לכת ותיאורטיים בלבד" וכי יש הוכחות שאכילת בשר דווקא מסייעת לבריאות בני האדם.
בתוך כך, גם בישראל התייחסו אתמול לתוצאות הדרמטיות של המחקר. ברשת מקדונלד'ס הישראלית מיהרו לפרסם הודעה לתקשורת, ולפיה "הבשר הנמכר ברשת הוא 100% בשר בקר לא מעובד ורזה (בין 9% עד 11% שומן בלבד), כפי שממליצה האגודה למלחמה בסרטן".