גם בבריטניה תפס הפיגוע את ראש הכותרות. ב-Sky-News הופיעה הכותרת: "מצוד אחר חשוד לאחר ששניים מתו במהלך ירי בבר" וב-CNN הציגו את האירוע כ"מצוד שמתנהל" ודיווחו כי למרות שהמניע לאירוע הירי אינו ברור, הוא מגיע אחרי גל התקפות של פלסטינים נגד ישראלים.
ב-Daily Mail נכתב, לצד תמונות של המחבל בזירה: "האם מדובר במתקפת הטרור הראשונה של ארגון דאעש בישראל? המשטרה בודקת מי עומד מאחורי הרצח הכפול, כאשר נחשף שהיורה לכאורה, תקף בעבר חייל וניסה לחטוף את נשקו".
הסיקור באיטליה הציג זווית אחרת, לפיה המחבל שביצע את הירי פעל מתוך רצון לנקום במשטרת ישראל, שלפני כמה שנים הרגה את בן דודו. בעיתון "לה רפובליקה", האיטלקי ביקרו את התנהלות הרשויות בישראל, כשכתבו: "בדיוק היום החליטו רשויות הצבא הישראליות למסור למשפחות את גופותיהם של 23 פלסטינים שנהרגו בשבועות האחרונים, זאת אחרי שלפי הגרסה הרשמית של ישראל, הם ביצעו התקפות נגד ישראלים".