מזעזע: גילה דרך מהדורת החדשות כי בתו בת ה-13 שנעלמה מביתה נרצחה

ניקול, בתו של דיוויד לובל מלקסבורג, וירג'ינה, נחטפה וגופתה נמצאה דקורה שלושה ימים לאחר מכן. במשטרה שכחו לעדכן את האב והוא שמע זאת לראשונה כשצפה בטלוויזיה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין
מעריב אונליין | צילום: מעריב אונליין

האב ההמום סיפר בתוכנית הטלוויזיה האמריקאית "ד"ר פיל", כיצד הרשויות שכחו להודיע ​​לו כי גופת בתו נמצאה לפני שהתקשורת עודכנה על כך ואמר כי לאחר מכן קציני המשטרה סיפרו לו כי הילדה הקטנה שלו נדקרה אך לא סיפקו לו מידע נוסף לגבי המניע לרצח או האם היא הותקפה מינית.

דיוויד אייזנאואר, סטודנט להנדסה בן 18, הואשם ברצח ניקול וחטיפה מדרגה הראשונה. סטודנטית נוספת להנדסה, נטלי קיפרס, בת 19, מואשמת שעזרה לו להיפטר מהגופה.

המשטרה אמרה לאב כי החשודים תכננו לשסף את גרונה אבל לא הצליחו. לובל אמר שהוא לא יודע איפה היא נדקרה כי הוא לא יכול להביא את עצמו לראות את גופתה: "כשהביאו אותה לבית הלוויות, לא יכולתי להסתכל על הגופה" והוסיף: "אני יודע שהיא נרצחה ואני רוצה צדק בשבילה, אבל כרגע אני לא מספיק גבר כדי להתמודד עם לראות את גופתה".

לובל אמר עוד בתכנית הטלוויזיה כי "אני בטוח שהיא נלחמה כמו חתול בר, היא הילדה שלי, אני יודע שהיא נלחמה".

תגיות:
רצח
/
ארצות הברית
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף