ימים שחורים לדאעש: 3 לוחמים נהרגו מקליע בודד, רוצח הנשים חוסל

קרב בין הצבא העיראקי למחבלי המדינה האסלאמית נתפס בעדשת המצלמה הטרמית, וחשף מעט מהרגלי הלחימה באזור. בתוך כך, דיווחים המגיעים ממוסול מצביעים על התקדמות בקרבות

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מחסל הנשים של דאעש
מחסל הנשים של דאעש | צילום: התקשורת הערבית

שלשום חוסל אחד האנשים האכזריים ביותר שעלו לכותרות במהלך השנה האחרונה, עבדול אלרחמן, אזרח סעודי, אשר תפקידו היה לחסל את הנשים שהארגון היה בוחר לשלוח אותם למוות. אלרחמן, שהיה ידוע גם באכזריותו כלפי הנשים שחיסל, בהן ביצע לא אחת מעשי אונס והתעללות, חוסל סמוך למחוז אסכרי, על ידי מתנקש.

בנוסף לשני הדיווחים הקודמים, סיפור שיצא גם כן מאזור הקרבות, הפך ללהיט גדול בקרב הלוחמים נגד הארגון הרצחני מדבר על כך שצלף ביחידת הקומנדו הבריטית, SAS, אשר נחשבת לאחת מהיעילות ביותר למלחמה נגד דאעש, הצליח לחסל שלושה לוחמים של הארגון בקליע אחד בלבד. מדובר על אירוע שקרה בחודש נובמבר, כשהעיתון שדיווח על כך, "הדיילי מייל" סיפר כי מדובר על ירי בירי של אחד למיליון". הדרך בה פגע הצלף בשאר הלוחמים נראית כאילו נלקחה מסרט פעולה מוצלח. הכדור שנורה פגע בשניים, ניתז לעבר קיר ומשם חזר לעבר לוחם שלישי.

תגיות:
דאעש
/
המדינה האסלאמית
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף