דאעש פונה לקניבליזם: מחנך את חייליו לאכול את מי שאינו מוסלמי

עעדות נוספת למעשים של ארגון המדינה האסלאמית: מדריך שנמצא בבסיס האימונים של הארגון מסביר מה לעשות כשאספקת המזון דלה ואף מפרט אילו חלקים כדאי לאכול ואיך לבשלם

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין
מעריב אונליין | צילום: מעריב אונליין
2
גלריה

"מצאנו את תכנית הלימודים בה משתמש דאעש כדי ללמד את הלוחמים והאוכלוסייה המקומית", אמר מנכ"ל הארגון, הראס רפיק, "יש שם הרבה דברים, אך אחד הסעיפים הכי מחרידים הוא זה שעוסק בקניבליזם, אותו הם מלמדים בכיתות הלימוד". המדריך החולני מסביר לג'יהאדיסטים שעליהם לאכול רק לא-מוסלמים, או מוסלמים שלא חולקים את אותה גרסה שלהם של האסלאם. המדריך אף ממשיך ומפרט אילו חלקים מומלץ לאכול ואיך לבשל אותם.

עריפת ראש של דאעש. צילום: התקשורת הערבית
עריפת ראש של דאעש. צילום: התקשורת הערבית | עריפת ראש של דאעש. צילום: התקשורת הערבית

על פי הדיווחים, גור הכלבים הושלך יחד עם בעלי חיים נוספים שנשאו מטען, שחלקם התפוצצו. בעלי החיים שניצלו ביחד עם גור הכלבים נשלחו לטיפול וטרינרי. זהו רק כלי נשק אחד מתוך שורה ארוכה של צעדים נואשים מצד המיליציה. כלי נשק תמוהים אחרים של הארגון כוללים שימוש במזל"טים מופעלים בשלט רחוק, עליהם הורכבו רימוני יד מאולתרים, כשהכוונה להטיל "פצצות" על האויב.

תגיות:
דאעש
/
קניבליזם
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף