"עבריים, לא תפלגו אותנו": כרזה אנטישמית נתלתה בניו ג'רזי

אלמונים השחיתו אתר הנצחה במדינה באמצעות שלט נגד יהודים. מהליגה נגד השמצה נמסר: "נבחרי ציבור ותושבים חייבים לגנות באופן מלא את ההתקפה הזו"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין - זכויות יוצרים
מעריב אונליין - זכויות יוצרים | צילום: מעריב אונליין

"אירוע הוונדליזם הזה מגיע לאחר חלוקת עלונים אנטישמיים ברחבי לייקווד", נמסר מהליגה נגד השמצה של ניו ג'רזי. לא ברור עדיין אם האנשים שמעורבים בחלוקתם קשורים לאירוע.

הן הדגל והן העלונים קשורים לאתר אינטרנט המנוהל על ידי קבוצה לאומנית לבנונית הידועה לשמצה בקמפיינים גזעניים וקיצוניים נגד מיעוטים אתניים ודתיים ברחבי ארה"ב.

בתוך כך, "רשויות ניו ג'רזי הציעו פרס של 10,000 דולר בתמורה למידע שיביא להרשעת אלו שעומדים מאחורי האירוע", אנר פורינו. בליגה נגד השמצה הוסיפו כי ברבעון הראשון של שנת 2017 נרשמה עלייה של 86 אחוז באירועים האנטישמיים ברחבי הארץ, ביחס לאותה תקופה בשנת 2016.

תגיות:
ניו ג'רזי
/
אנטישמיות בארצות הברית
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף