טראמפ הבן: "לא סיפרתי לאבי על הפגישה עם עו"ד מרוסיה"

בנו של נשיא ארצות הברית התראיין לרשת "פוקס" והתייחס לפגישתו עם עורכת הדין שלפי הטענות הציעה לו מידע מפליל על הילרי קלינטון. דונלד האב: "הבן שלי אדם נהדר"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין - זכויות יוצרים
מעריב אונליין - זכויות יוצרים | צילום: מעריב אונליין

כמו כן, בנו של הנשיא תיאר את הפגישה לא כלום. "זה היה בזבוז של 20 דקות, אני אפילו לא זכרתי את הפגישה עד שהזכרתם זאת". בתוך כך, נשיא ארצות הברית שיגר בחשבון הטוויטר שלו הודעת תמיכה בבנו כשאמר: "הבן שלי הוא אדם נהדר שאוהב את המדינה שלנו!".

בנו של הנשיא החליט לחשוף את תכתובות הדוא"ל בינו לבין אדם בשם רוב גולדסטון, שכתב לו כי איש עסקים רוסי המוכר לטראמפ הציע להעביר לו חומר רגיש ומפליל על המועמדת לנשיאות. "זהו בבירור מידע רגיש, אבל זהו חלק מהתמיכה של רוסיה וממשלתה בטראמפ", כתב גולדסטון לטראמפ הבן במייל מה-3 ביוני 2016. בתגובה, ענה לו האחרון כי "אם זה מה שאתה אומר שזה, אני אוהב את זה".

בתגובה שצירף טראמפ לתכתובת המיילים, הוא מנסה להסביר את הדברים: "המייל הראשון, מה-3 ביוני 2016, היה מרוב גולדסטון, שהעביר בקשה מאמין, אדם שאני מכיר מתחרות מיס יוניברס 2013, שנערכה ליד מוסקבה. לאמו ואביו יש חברה מאוד מכובדת במוסקבה.

"אני חשבתי שהמידע שהם אמרו שיש ברשותם הוא 'לכלוך' על הילרי קלינטון", כתב טראמפ הבן. "בתחילה רציתי לדבר איתו בטלפון, אבל זה לא הסתייע. אז הם הציעו שהאישה (עורכת הדין הרוסית נטליה וסלניצקיה, איתה נפגש-מ"א) תהיה בניו יורק ושאלו אם אפגש איתה. החלטתי לשכן. עורכת הדין, כמו שהיא אמרה בפומבי, לא היתה שייכת לממשלת רוסיה, וכמו שכבר אמרנו, לא היה לה מידע על קלינטון ורצתה בכלל לדבר מדיניות האימוץ בארצות הברית".

תגיות:
ארצות הברית
/
דונלד טראמפ
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף