קוריאה הצפונית שיגרה טיל בליסטי בין יבשתי שנחת בים של יפן

לאחר שעשתה זאת בתחילת החודש, המדינה המבודדת בעולם שוב ערכה ניסוי בנשק, שעבר מרחק של 1,000 ק"מ באוויר עד שהתרסק בים. ר"מ יפן: "נעשה הכל כדי להגן על אזרחינו"

לוגו reuters צילום: רויטרס
טיל בליסטי ששיגרה צפון קוריאה, ארכיון
טיל בליסטי ששיגרה צפון קוריאה, ארכיון | צילום: רויטרס
2
גלריה

מיד לאחר הדיווחים על השיגור אישור גורמים בכירים בארה"ב וקוריאה הדרומית את העובדה שבוצע שיגור משטחה של מדינתו של קים ג'ונג און. ראש ממשלת יפן קרא לאחר השיגור לארצות הברית, קוריאה הדרומית, רוסיה וסין להגביר את הלחץ על המדינה המבודדת בעולם, בכל הקשור לפרויקט הטילים שלה, שמפר אמנות בינלאומיות בנושא. יו"ר הקבינט הביטחוני של המדינה, יושידה סוגה, הוסיף כי יפן "לא מסוגלת לסבול בשום פנים ואופן את הפרובוקציות החוזרות ונשנות מצד קוריאה הצפונית".

ראש ממשלת יפן. "נעשה הכל כדי להגן על אזרחינו". צילום: רויטרס
ראש ממשלת יפן. "נעשה הכל כדי להגן על אזרחינו". צילום: רויטרס | ראש ממשלת יפן. "נעשה הכל כדי להגן על אזרחינו". צילום: רויטרס
תגיות:
קוריאה הצפונית
/
טיל בליסטי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף