פוטין ואסד נועדו בחשאי בסוצ'י: "קרובים לנצח במלחמה בטרור"

נשיא רוסיה אירח את מקבילו הסורי ובירך אותו על ההישגים מול ארגון דאעש. השניים הסכימו כי יש צורך בפתרון מדיני ואסד ביקש ממארחו שימנע ממדינות אחרות להתערב בדיאלוג הפנימי

לוגו reuters צילום: רויטרס
מעריב אונליין
מעריב אונליין | צילום: מעריב אונליין

נשיא סוריה, בשאר אסד, ביקר בחשאי ברוסיה ונועד עם מקבילו הרוסי, ולדימיר פוטין, בבית הקיט שלו בסוצ'י. הביקור עצמו נמשך ארבע שעות בלבד. פוטין בירך את אורחו על ההישגים של משטרו במלחמה נגד הטרור ואמר כי היא קרובה לסיום.

מהקרמלין נמסר עוד, כי פוטין אמר גם פתרון מדיני של שלום הוא נושא חשוב לאחר שהמלחמה בטרור תגיע לסיומה. לדבריו, שיחות השלום באסטנה הוא צעד חשוב בדרך לשם משוםפ שאפשרו לפתוח בדיאלוג עם האופוזיציה הסורית.

הנשיא הרוסי המשיך ואמר כי הוא מתכנן לשוחח על הנושא הסורי עם נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ ועם מנהיגי האזור, וכי שליחו המיוחד יפקח על הפגישה של האופוזיציה הסורית בריאד יותד השבוע.

תגיות:
ולדימיר פוטין
/
בשאר אסד
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף