טראמפ: "מלניה במצב טוב מאוד ותשתחרר מבית החולים בתוך יומיים"

נשיא ארה"ב הוריד את מפלס הדאגה לרעייתו, לאחר שעברה ניתוח להסרת גידול שפיר מאחת הכליות שלה. בציוץ בטוויטר הוא כתב: "תודה רבה לכולם על האהבה והתמיכה"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
דונלד טראמפ, מלניה טראמפ
דונלד טראמפ, מלניה טראמפ | צילום: Getty images

בהודעה שמסרה הדוברת שלה אתמול נכתב כי "הבוקר, הגברת הראשונה מלניה טראמפ עברה הליך אמוליזציה לטיפול בגידול בכליה. ההליך הרפואי עבר ללא סיבוכים והיא צפויה להישאר תחת השגחה במהלך השבוע. הגברת הראשונה צפויה להחלים בצורה מלאה כדי שתוכל להמשיך ולפעול לטובת הילדים בכל מקום". עוד נמסר כי בזמן הניתוח, בעלה, הנשיא טראמפ, שהה בבית הלבן.

טראמפ הסביר אתמול כי "מדובר בהליך שהצליח. היא במצב רוח טוב. תודה לכולם על דאגתם". גם ראש הממשלה נתניהו איחל למלניה איחולי החלמה מהירה. בפוסט שפרסם בחשבון הפייסבוק שלו כתב "שרה ואני שולחים את איחולינו להחלמה מלאה של הגברת הראשונה".

יש לציין כי זו הפעם הראשונה שבה הגברת הראשונה עוברת הליך רפואי בהרדמה מלאה, מאז שנת 1987, אז ננסי רייגן עברה כריתת שד. רוזלין קרטר עברה ניתוח להסרת גידול שפיר מהחזה באפריל 1977, מספר שבועות אחרי שבטי פורד אובחנה עם סטרן השד, ועברה כריתה בספטמבר 1974.

תגיות:
דונלד טראמפ
/
מלניה טראמפ
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף