מנכ"ל משרד הספורט: "יש עדיין מאמצים לקיים את המשחק, הביטול - לא בגלל ההעברה לירושלים"

יוסי שרעבי אמר לאחר ביטול משחק הידידות מול ארגנטינה: "יש כאן ניסיון הפחדה, מסע איומים נוראי נגד השחקנים ומשפחותיהם, לא יכולים לקבל תכתיב לא לשחק בירושלים"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מירי רגב
מירי רגב | צילום: מרק ישראל סלם

לאחר ביטול משחק הידידות בין ישראל וארגנטינה, שהיה אמור להיערך ביום שבת הקרוב באצטדיון טדי בירושלים, התייחס הבוקר (רביעי) מנכ"ל משרד הספורט יוסי שרעבי לאופן בו בוטל האירוע וציין כי עדיין נעשים מאמצים אחרונים לקיימו. "יש עדיין מאמצים לקיים את המשחק, זה לגמרי מאכזב אבל אי אפשר לתלות את האשמה בהעברת המשחק, אנחנו לא יכולים ליצור מצב שבו אנחנו מקבלים תכתיב לא לשחק בירושלים. מעולם ירושלים לא הופיעה כסוגיה או בעיה עם ההתאחדות הארגנטינאית", אמר שרעבי לכאן ב'.

"הפיגוע הזה, הניסיון לאיים על נבחרות לא קשורה לירושלים, אלא להגעה של הנבחרת הארגנטינאית. יש כאן ניסיון הפחדה, מסע איומים נוראי נגד השחקנים ומשפחותיהם, אבל אני רוצה להזכיר לכולם שלפני כשבועיים היה כאן הג'ירו, לפני כן אליפויות הכדורסל והג'ודו, היה כאן אירוע נקודתי מצער. הדברים לא סופיים, עדיין יש שביב של תקווה. האיומים שקיבלו שחקני ארגנטינה לא קשורים לקיום המשחק בירושלים, אלא לעצם ההגעה שלהם לישראל".

תגיות:
משרד הספורט
/
ארגנטינה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף