חזן: "אין לסכנין מקום בספורט הישראלי, שישחקו ברמאללה"; טיבי: "התנהגות זהבי לאומנית"

האירוע במשחק הכדורגל והתבטאותו של ערן זהבי, "לא יודע אם שיחקנו בישראל או ברמאללה", ממשיכים לעורר סערה. יו"ר בני סכנין: "כשקבוצה לא מנצחת כאן היא תמיד מחפשת תירוצים"

מעריב אונליין - זכויות יוצרים
מעריב אונליין - זכויות יוצרים | צילום: מעריב אונליין
2
גלריה

"אנחנו לא שחקני משנה של מכבי תל אביב ולא של באר שבע. יש לנו מטרות משלנו. לא מעניין אותי מי תהיה האלופה. רוצה לזכות במקום הרביעי", הוסיף אבו יונס.


"כל קבוצה שלא מרוצה מהתוצאה פה מנסה להסיט את זה לכיוונים פוליטיים. ההזדמנויות שהגענו אליהן היו יכולות לשנות את המשחק", סיכם היו"ר גם בנוגע לטענות שהשמיע ערן זהבי.

כזכור, לאחר שבני סכנין בלמה על 0:0 את מכבי תל אביב, המאמן המארח יוסי אבוקסיס התגרה בעוזר מאמן האורחת חואן טוריחו והמהומה פרצה. למקום ההתרחשות דהר השוער הצעיר פרדראג ראיקוביץ', שדחף את יוסי אבוקסיס המופתע לדשא. אחד מחברי ההנהלה של המארחת ניסה לבעוט בשוער הסרבי של מכבי תל אביב ומהומה המונית החלה על כר הדשא. לאחר מכן נפוצו שמועות כי השוער ספג כרטיס אדום וייעדר ממשחק העונה, אולם האירוע רק צוין בדו"ח השיפוט ובמכבי ת"א ניסו לטעון שאולי מדובר היה ביובל אבידור שהפיל את המאמן, אולי הצילומים מראים כי מדובר בשוער שככל הנראה יעמוד לדין משמעתי.

טל בן חיים הזועם מיהר להתערב במהומה וכמעט הורחק בעצמו, שוטרים וסדרנים ניסו להפריד בין הצדדים ולכר הדשא פרצו עשרות אנשי צוות ואוהדים מהיציעים. שחקני מכבי תל אביב התעטפו בדגלי ישראל כסוף של התרסה בפני הקבוצה מהמגזר הערבי, שמצדה נרגעה וחאלד חלאיילה החל לחגוג עם עלי עותמאן. נקמה ספורטיבית? אולי חלקית.

מפקד כוח האבטחה דיווח, כאמור, כי גם טל בן חיים הורחק, אולם במועדון הכחישו זאת מכל וכל. המשטרה עצרה אוהדי מכבי תל אביב שחשוד כי הצית כסא ביציע, שני אוהדי סכנין החשודים בזריקת אבנים וסדרן החשוד שהכה שחקן של מכבי ת"א.

במשטרה מחכים לתמונות כדי לראות מי בדיוק הותקף, וזה לא הכל. בסיום התפתחה גם מהומה בכניסה לחדרי ההלבשה, לאחר ששחקני מכבי ת"א הסתכלו על האירועים בעמדת המוניטור של השידור בטלוויזיה. אחד מאוהדי סכנין במקום החל להתגרות בבן חיים ובמקום התפתחה מהומה נוספת שנבלמה רק בהתערבות כוחות האבטחה.

תגיות:
אחמד טיבי
/
סכנין
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף