בין ה-14-18.3, יתקיים The Macallan Culinary Experience, פרויקט קולינארי שיחגוג את הפתיחה המחודשת של ענף המסעדות הישראלי. הפרויקט הינו שיתוף פעולה של מותג הסינגל מאלט היוקרתי The Macallan, יחד עם שמונה שפים מובילים אשר בנו תפריט מיוחד הנשען על ביטויי הסינגל מאלט וויסקי ויוגש סביב שולחן שף מיוחד.

כל אחת מהמסעדות תגיש תפריט טעימות אקסקלוסיבי שיוגש יחד עם הסינגל מאלט, עבור עשרה סועדים בלבד ובעלות של 250 ₪ לסועד בלבד.
בין המנות שיוגשו:
שף יובל בן נריה, מסעדת 'טאיזו'- הר גאו - בלק טייגר שרימפס, ארטישוק ירושלמי, בצל ירוק, פינגר ליים ושרימפס / דאמפלינג שאנחנזי- לחי עגל,  מרק בשר, פיסטוק מסאלה, ציר רימונים / לברק שלם מטוגן- חסה אמריקאית,עשבי תבלין, צ'ילי ליים, בוטנים קצוצים ופיש סוס
שף תומר טל, מסעדת ג'ורג' וג'ון - סשימי אינטיאס וקווויאר ישראלי, ירקות ישראלים, ורוטב אשכוליות וחלפיניו ליים /שיפוד לוקוס על ענף זית, גלייז שרי ערבה / מוס אוויר שחור לבן וצנובר מקורמל.
שף מושיקו גמליאל , 'בר 51' - ברוסקטה שיפון. טרטר בקר. רוטב חלמונים, מקאלן וחמאה אגוזית / שורש סלרי. חמאה אגוזית. צלפים. גבית טולום / לחי עגל מזוגגת. תבשיל מנגולד וירוקים. ארטישוק ירושלמי.
שפית תמר כהן צדק, מסעדת 'קוצ'ינה הס 4' - מרק סרטנים דלעת וטרגון עם בשר סרטנים ושרימפס / שקדי עגל מוקפצים בשום ולימון על מצע עדשים / צלעות טלה קריספיות
שף אוראל קמחי, מסעדת 'פופינה' - טרטר ירקות שורש-"חמאת" קשיו, בלסמי מיושן 5 שנים וקרם גזר / טאטאקי בקר- דמי גלאס-שמנת-כמהין וברוקולי /פילה בר ים מאודה- חמאת כורכום טרי, שרימפס ובאק צ'וי
שף גיא גמזו, מסעדת 'אריא'-דג דק דק ובייגל ירושלמי- פרוסות דג נא עם מיץ לימון ושום קונפי, זרעי עגבנייה, צנוברים קלויים, זעתר ושומשום, לאבנה חמצמצה ושמן זית / פסטרמה טורקית- וויסבראטן בתערובת תבלינים עם ממרח שקדים ועשבי תיבול ,איולי זעפרן ולימון , פיסטוק אירני
שף יוסוף זוז חנא, מסעדת 'מגדלנה'-פרנה דייגים- מקלות שומשום, מחמרה, קציפת בבא גנוש  ושמן חדש /קוקי סאן ז'אק צרוב - ריזוטו שחור, פטריות יער , ביסק סרטנים ומקאלן 12 /צלע טלה הגליל ,כבד אווז, קישוא פריקה, אננס מקורמל ,בצלים חרוכים ודמי גלאס

מקאלן והמנה של תומר טל (צילום: אפיק גבאי)
מקאלן והמנה של תומר טל (צילום: אפיק גבאי)

הכרטיסים ימכרו מראש במסגרת כל הקודם זוכה, כשהתשלום יעשה בכרטיסי אשראי בלבד והמחיר, 250 ש"ח לכל אורח ויכלול תפריט טעימות מלא שילווה בבקבוק סינגל מאלט מיוחד ויוקרתי של The Macallan.
הזמנת מקום לארוחה תיפתח למכירה, ב-9/3 בשעה 18:00 באתר יבואנית האלכוהול 'אקרמן' ומוגבלת לשולחן שף מיוחד המכיל עד כ10 סועדים ובהתאם להנחיות משרד הבריאות.