חדש בחיפה // סמוקין בר המבורגר ובשרים מעושנים  לשף-מסעדן עמי בר גיל 
בלב השוק הטורקי שבעיר התחתית של חיפה קם סמוקין- בר אוכל מצויד במעשנות בשר גדולות, מהן יוצאים שלל המבורגרים, אסאדו, פיקנייה, קבב, עופות ועוד נתחים מעניינים, לצד ברזי בירה ותפריט אלכוהולי. בעמדה נוספת, ממש בסמוך, נפתח סמוקין דלי- בר המגיש כריכים,עם פסטרמות ונקניקים מעושנים במקום, טוסטים עם גבינות מיוחדות וסלטים בהרכבה עצמית. את המקום הקימו שני מסעדנים ידועים: השף מסעדן עמי בר גיל שהקים את לסל המבורגרים, השדרה 34 ועוד ואושיר מיוסט. 
קהילת סלוניקי 6 א'-ש' 11:00-00:00

סמוקין צרפתי בחיפה (צילום: עלאא זעאתרה)
סמוקין צרפתי בחיפה (צילום: עלאא זעאתרה)

קזינו סן רמו משיק תפריט חדש
קזינו סן רמו, במתחם נגה, משיק תפריט חדש עם מנות בהשראת חומרי הגלם הטריים של יפו. קזינו סן רמו. התפריט החדש, מאחוריו עומדת אולה פפר, מתאים לאופי המקום וכולל בין השאר מנות דגים קלילות, מנות חלוקה, ומנות טבעוניות. זאת לצד מנות אהובות מהתפריט הקודם. בין המנות החדשות : בריוש עשבי בר עם שמנת חמוצה, אריסה וזרעי עגבניה; דג ים כבוש בזרעי כוסברה ושמן זית, שמנת חמוצה, בצל ירוק צלוי ופלפל שיפקה; סביצ׳ה דג ים עם פריקה, עלי חרדל וחמציץ, צנונית, בצל ירוק, תרד, פלפל חריף ונענע. 
נחמה 2, תל אביב יפו 051-553-1835

בסבוסה בסן רמו (צילום: אסף קרלה)
בסבוסה בסן רמו (צילום: אסף קרלה)

השף חמודי אבולעפיה יגיע לבשל בכל יום שני במסעדת אונזה ביפו
אבולעפיה יבשל בימי שני במסעדת אונזה מנות ערביות לבנוניות אותנטיות לפי מתכונים מקומיים מקוריים, ומנות בהשראת המטבח הערבי עליו גדל עם נגיעות משלו וטכניקות בישול ייחודיות. מוזיקה ערבית תתנגן ברקע, התפריט ימציע לפתיחה מגש ״פותחים שולחן״ הכולל מספר מנות למרכז השולחן, בהן: בייגלה ברזקה, חומוס פאטה עם קרעים של פיתות שהושרו במי חומוס רותח, בייבי קישוא בלאדי עם משמש טרי, נענע ויוגורט באפלו. למנה עיקרית יציע התפריט בין השאר: קבב טלה ; שיפוד שישטאוק על פיתה סאג' עם לאבנה עמבה וירקות שרופים בטאבון; דג שלם על מצע לובייה טרייה .תפריט האלכוהול במהלך הערב יכלול בין השאר ערק מבית לחם ומרמאללה, וקוקטיילים 
רבי חנינה 3, תל אביב יפו

פתיחת שולחן באונזה (צילום: אסף קרלה)
פתיחת שולחן באונזה (צילום: אסף קרלה)

ערב צרפתי ערבי ספיישל מאת השפיות מורן טביב זדה ו- גל און בפרידה באר שבע
ב 18/8 יחגגו בפרידה עם ספיישלים שבין צרפת למדינות ערב שיצרו לערב השפיות מורן טביב זדה וגל און. בין המנות: כרישה בחמאה, דבש מתובל, קריספי שורש ופטרוזיליה עם לאבנה. /ירוקים – עלים ירוקים, ויניגריט סומק, אגוזי מלך בבהרט ואבן יוגורט. /קובנייה – שייטל , אריסה , קריספי בורגול  ואייסברג  בויניגרט שרי צהובות. / מסאחן – דג ים קונפי, בצל מקורמל, טחינה – יוגורט ולאפה. תאנים – קוביות עוגת שמן זית, קרם לאבנה, קונפיטורת תאנים, סלט תאנים, דבש , זרעי דלעת מקורמלים וטוויל זעתר. /לילות ביירות – עוגת פודינג סולת, קפיצת יוגורט, טוויל נוגטין, סירופ מתובל ופיסטוקים.
פרידה – דברים טובים ויין, רחוב יעקב כהן 4, באר שבע, טלפון: 08-6887073 או 0544876354

פרידה בבאר שבע (צילום: מורן אביב זדה וגל און)
פרידה בבאר שבע (צילום: מורן אביב זדה וגל און)

הבבקות פותחות עוד סניף
האחיות הצעירות, קורל ושיר גורן לבית בבקה פותחות עוד סניף בקצב מסחרר והפעם ברמת אביב ג׳ בסניף החדש ניתן למצוא את עוגות השמרים האהובות- ריקוטה, שוקולד, חלבה פיסטוק, ריקוטה פרג, חלבה שוקולד ועוד כמו כן, הפרצלים המפורסמים לצד כיכרות לחם וחלות בשבת. השמועות מספרות שסניף נוסף בהבימה מתוכנן גם הוא.

בבקה (צילום: אנטולי מיכאלו)
בבקה (צילום: אנטולי מיכאלו)

מייזון קייזר בתפריט וואקנס
ביסטרו מייזון קייזר מציע במהלך חודשי אוגוסט- ספטמבר תפריט וואקנס בסגנון אפירטיבו.
מה בתפריט? בזירת האלכוהול: בקבוק יין רוזה\ לבן  במחיר של 49 ₪ לבקבוק או למי שבעניין של קפה יוצע sunrise | קפה קר עם ברבן וליקר קינמון מקורמל (29 ₪ ) או קוקטיילים גם ב29 ₪ לצד סטנד אלגנטי ובו שלוש קומות עם מיטב הבולנז'רי, הפטיסרי והנשנושים הצרפתים (99 ₪), שמייזון קייזר מציעים: סקונס גבינות עם תיבול פרובאנס וזיתי קלמטה| חצי באגט מונג'| מיני ווינאוז, בתוספת חמאה צרפתית מלוחה וגבינות משתנות, קינוח לבחירה  מבחר פירות העונה וריבת היום. רוטשילד 7 03-5040567 (מענה החל מהשעה 16:00)

אפרטיבו במייזון קייזר (צילום: אנטולי מיכאלו)
אפרטיבו במייזון קייזר (צילום: אנטולי מיכאלו)

תפריט ילדים חדש לגרין רול
מסעדת גרין רול נותנת מענה גם לילדים שרוצים אוכל אסייאתי ללא מוצרים מן החי והוסיפה 3 מנות מיוחדות שילדים אוהבים: שניצלוני טופו טמפורה יחד עם אורז בטריאקי, גזר ומלפפון. 42 שקלים;  נודלס מוקפץ עם ירקות וקוביות טופו בטריאקי. 42 שקלים וסנדוויץ סושי עם אבוקדו, עירית וגבינת קשיו בציפוי קריספי בטטה. 37 שקלים.|
מונטיפיורי 30, תל אביב

גרין רול ספיישל (צילום: שירן שחר)
גרין רול ספיישל (צילום: שירן שחר)

השף שגב משה משיק את "SEGEV EVENTS ", מתחם אירועים המיועד לאירועי בוטיק
המקום בו הושקעו למעלה מ 10 מיליון שקלים, עוצב בהשראת מלונות הבוטיק של ניו יורק, על ידי השף עצמו בשיתוף עם המעצב והאדריכל גיא סירוטה,  האולם ממוקם במתחם החדש : שופ-טיים הסמוך לקריית אריה בפתח תקווה וגודלו מתפרש על פני 300 מ"ר.התפריט הקולינארי המוצע במתחם הנו גדול ובעל אפשרויות בחירה רבות, על מנת שהלקוח יוכל להרכיב את התפריט האולטימטיבי עבורו ועבור אורחיו. תפריט האלכוהול הנו מהאיכותיים והייחודיים בתחום האירועים, עם תפריט קוקטיילים של מסעדת "ניהון נו-בה" האסייתית בהוד השרון.
אולם האירועים SEGEV EVENT פתוח כבר להזמנות בטלפון : 0509707717 או במייל: [email protected]

מתחם האירועים של שגב משה (צילום: אסף קרלה)
מתחם האירועים של שגב משה (צילום: אסף קרלה)

רשת ההמוברגרים BBB מציעה ארוחה זוגית ב- 99 ₪ בלבד!
ארוחת "זוג מנצח" כוללת 2 המבורגרים B (כ- 160 גר' לפני צליה) , צ'יפס גדול או טבעות בצל גדול.
בתוקף בכל מסעדות רשת BBB  ברחבי הארץהחל מ- 10.08.21 ועד 02.09.21. זמינה בישיבה במסעדה, במשלוחים ובאיסוף עצמי.

ספיישל ניו יורק של BBB (צילום: נתנאל ישראל)
ספיישל ניו יורק של BBB (צילום: נתנאל ישראל)

פיצריית "דה ליטל סיסטר" חוגגת שנה בהופעה, פיצות ספיישל והפתעות 
לרגל חגיגות ציון השנה לפיצרייה, היא משיקה שתי פיצות ספיישל מיוחדות אשר יוגשו לכל אורך חודש אוגוסט: פיצה זוקיניס – קרם זוקיני, פרחי זוקיני, מדליוני גבינת עיזים, צ'ילי אדום אורגנו טרי – 80 ₪החום של סרדיניה – רוטב עגבניות, שום טרי, שלושה סוגי עגבניות (מגי, ירוקה ושרי צהוב), מוצרלה פרסקה, טימין טרי וסרדינים מסרדיניה (לימון טרי בצד) – 82 ₪ .כמו כן, הפיצרייה האהובה חוגגת שנה במסיבת יום הולדת פתוחה לקהל הרחב, בערב החגיגי מתוכננת הופעה חיה של להקת "חתולי רחוב", בירה מהחבית והרשמה להגרלת ענק בשווי 3,000 ₪. האירוע יתקיים ביום שני 16.8 בשעה 18:00.
המייסדים 62, המרכז של קרסו, אבן יהודה 053-4461853 https://www.lilsispizza.com/

פיצת דה ליטל סיסטר (צילום: יחצ)
פיצת דה ליטל סיסטר (צילום: יחצ)