"לא ציפינו שזה יקרה כ"כ מהר": איציק סעידיאן שב להכרה ומגיב לסביבתו

לוחם צה"ל שנפצע אנושות לאחר שהצית עצמו מול אגף השיקום נמצא בימים אלה בתהליכי התעוררות. לצד זאת, הרופאים החלו להוריד את מינון תרופות ההרדמה של סעידיאן

אליאב בטיטו צילום: בועז רובין
איציק סעידיאן
איציק סעידיאן | צילום: חדשות 12

"יצחק קצת מגיב עם הראש והעיניים, כששואלים אותו שאלה הוא מגיב אבל לא יכול לדבר, לאט לאט מנסים קצת להעיר אותו", אמר אחיו של איציק, אבי סעידיאן, בראיון לערוץ 12. "ברוך השם לאט לאט רואים שיפור ממש קל. הוא עדיין מוגדר בסכנת חיים, אבל השיפור הקל נותן לנו תקווה, הוא ממש ענה לנו על שאלה".

אחותו לאה אמרה גם היא בראיון לחדשות 12 כי "לא ציפינו שזה יקרה כל כך מהר כי אמרו לנו שזה יקרה לקראת סוף החודש. לפני כשבוע החלו להוריד את המינונים ולאט לאט היו כל מיני תגובות עם העיניים או האצבעות של הידיים, לאט לאט הוא הגיב".

עו"ד אביעד לנצ'נר עורך דינו של סעידיאן מסר בעקבות שיפורו במצב הרפואי: "השיפור במצבו של איציק משמח מאוד ולא רק משום שמדינה שלמה התפללה להחלמתו, אלא גם משום שהוא מאפשר למדינה לתקן את העוול הנורא שנעשה לו. הלוואי ואיציק יהיה הלום הקרב האחרון שצריך לזעזע מדינה שלמה כדי לקבל את הזכויות המגיעות לו".

תגיות:
הלם קרב
/
איציק סעידיאן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף