בתום מבצע "עם כלביא", איגוד המזון בהתאחדות התעשיינים חשף נתונים בנוגע לאספקת המזון בישראל במהלך המבצע. במהלכו, שמרו מפעלי המזון הישראלים, קטנים כגדולים על שיעור אספקת מזון של למעלה מ-90% מהתצרוכת בשגרה, למעט חוסר נקודתי שנרשם ביום פתיחת המבצע. אספקת המזון הסדירה הובטחה בכל רחבי הארץ, לרבות אזורים תחת אש, זאת הודות למאמץ משולב של אלפי עובדים, מנהלים ותשתיות ייצור הפרוסות מצפון ועד דרום. באיגוד מזהירים: צמצום הייצור המקומי והגדלת הייבוא מהווה איום ישיר על ביטחון המזון לאזרחי ישראל.
בזמן המלחמה: 90% מתעשיית המזון של ישראל תפקדה
רצפת זכוכית מול לבנון: המהלך החריג שמטריף את חיזבאללה
בהשקעה של מיליארדים: ה"ענק הירוק" של ההייטק העולמי - אנבידיה נוחתת בקריית טבעון
"חמאס בוחן גבולות": מבט מבפנים על החזית החדשה ברצועת עזה
"אם הקטארים והטורקים לא יפנו לאמריקאים - הם יפנו לרוסים ולסינים"
הגדולה ביותר בתולדות ישראל: נתניהו הודיע על אישור עסקת הגז עם מצרים