בתום מבצע "עם כלביא", איגוד המזון בהתאחדות התעשיינים חשף נתונים בנוגע לאספקת המזון בישראל במהלך המבצע. במהלכו, שמרו מפעלי המזון הישראלים, קטנים כגדולים על שיעור אספקת מזון של למעלה מ-90% מהתצרוכת בשגרה, למעט חוסר נקודתי שנרשם ביום פתיחת המבצע. אספקת המזון הסדירה הובטחה בכל רחבי הארץ, לרבות אזורים תחת אש, זאת הודות למאמץ משולב של אלפי עובדים, מנהלים ותשתיות ייצור הפרוסות מצפון ועד דרום. באיגוד מזהירים: צמצום הייצור המקומי והגדלת הייבוא מהווה איום ישיר על ביטחון המזון לאזרחי ישראל.
בזמן המלחמה: 90% מתעשיית המזון של ישראל תפקדה
"תחת אבטחה בישראל": מה צופן העתיד של הסגן של אבו שבאב?
אחרי שכ"ץ פסל את מינויו: גרמן גילטמן, מראשי "אחים לנשק" - מסיר מועמדות לתפקידו
הפצ"רית לשעבר יפעת תומר ירושלמי שוחררה מאיכילוב: זה מה שצפוי לה
במציאות נורמלית - ישראל כ"ץ היה מתנהל אחרת | אבי בניהו
לא רק צה"ל, השב"כ והמוסד: הדחה אחת של נתניהו חייבת להדאיג את כל ישראל | אבי אשכנזי