בתום מבצע "עם כלביא", איגוד המזון בהתאחדות התעשיינים חשף נתונים בנוגע לאספקת המזון בישראל במהלך המבצע. במהלכו, שמרו מפעלי המזון הישראלים, קטנים כגדולים על שיעור אספקת מזון של למעלה מ-90% מהתצרוכת בשגרה, למעט חוסר נקודתי שנרשם ביום פתיחת המבצע. אספקת המזון הסדירה הובטחה בכל רחבי הארץ, לרבות אזורים תחת אש, זאת הודות למאמץ משולב של אלפי עובדים, מנהלים ותשתיות ייצור הפרוסות מצפון ועד דרום. באיגוד מזהירים: צמצום הייצור המקומי והגדלת הייבוא מהווה איום ישיר על ביטחון המזון לאזרחי ישראל.
בזמן המלחמה: 90% מתעשיית המזון של ישראל תפקדה
מתקשים לשמור על הגבול: הכישלון של אוגדת עזה
לקראת כתב אישום: חקירתה של הפצ"רית לשעבר קרבה לסופה
עליית מדרגה: צעד דרמטי של מערכת הביטחון נגד המגפה שמסכנת את המדינה
"החות'ים ואיראן הבריחו נשק לישראל – משהו גדול ומדאיג יקרה בנגב והגליל"
רצפת זכוכית מול לבנון: המהלך החריג שמטריף את חיזבאללה