בתום מבצע "עם כלביא", איגוד המזון בהתאחדות התעשיינים חשף נתונים בנוגע לאספקת המזון בישראל במהלך המבצע. במהלכו, שמרו מפעלי המזון הישראלים, קטנים כגדולים על שיעור אספקת מזון של למעלה מ-90% מהתצרוכת בשגרה, למעט חוסר נקודתי שנרשם ביום פתיחת המבצע. אספקת המזון הסדירה הובטחה בכל רחבי הארץ, לרבות אזורים תחת אש, זאת הודות למאמץ משולב של אלפי עובדים, מנהלים ותשתיות ייצור הפרוסות מצפון ועד דרום. באיגוד מזהירים: צמצום הייצור המקומי והגדלת הייבוא מהווה איום ישיר על ביטחון המזון לאזרחי ישראל.
בזמן המלחמה: 90% מתעשיית המזון של ישראל תפקדה
נתניהו תקף את יהודית תירוש במשפט: "את לא מרשימה אף אחד"
מכוניות עפו באוויר - בגובה של 4 קומות: התיעודים שלא ראיתם מהתקיפות בטהרן | צפו
נתניהו יסכים? התנאי של חמאס לפירוק מנשקו
ניסיון פיגוע דריסה בגוש עציון: רכב האיץ לעבר אנשים - כוחות הגיבו בירי
ערבים קונים דירות בעיר - והתושבים כבר מספידים: "בא על חשבון השקט שלנו"